Екип от учени в Рочестър - Ню Йорк изчисли според

...
Екип от учени в Рочестър - Ню Йорк изчисли според
Коментари Харесай

Съдният ден наближава! Учени разкриха как ще загине човечеството

Екип от учени в Рочестър - Ню Йорк пресметна съгласно няколко математически модела какво ще се случи с планетата си, в случай че популацията продължава да пораства или има все по-големи промени в климата. Според тях нищо положително не ни чака, написа Блиц.

Учените са създали три вероятни сюжета. Според единия от тях въпреки всичко може да се стигне до отчасти заличаване на човечеството и това ще стане, в случай че хората трансформират държанието си.

Другата версия предсказва, че 70% от хората ще умрат, а с тях - растения и животни. Когато се стигне до там, ще настъпи време, което би могло да бъде съпоставено с рестарт на планетата. Когато това към този момент стане, всичко още веднъж ще бъде обикновено. Това е най-правдоподобният вид. В какво положение, обаче, ще бъдат хората по-късно и какъв живот ще водят, когато преживеят, не може да се планува.

Последната и значително хорър версия, предсказва изцяло измиране на хора и животин.

Планетата ще бъде изцяло унищожена, а нейните източтници - изчерпани и ще я застигне същата орис, като нейните обиватели.  И то първо ще изчезне интелигентната форма на живот. За тази версия учените са вкарали в изчисленията вероятността, че има извънземни в галактиката ни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР