Екип от специалисти от Института за анализ на отбраната на

...
Екип от специалисти от Института за анализ на отбраната на
Коментари Харесай

Пентагонът инспектира цялата отбранителна индустрия на Украйна

Екип от експерти от Института за разбор на защитата на Съединени американски щати дойде в Украйна , с цел да се запознае с работата на всички основни отбранителни предприятия на страната , оповестява от украинското издание " Страна ", представено от ТАСС.

" В Украйна има с ериозна американска военна ревизия . От 11 до 21 ноември представители на едно от подразделенията на Пентагона - Института за разбор на защитата на Съединени американски щати - ще проведат поредност от срещи в предприятията на Укроборонпром . Всъщност ще им бъде п оказана цялата вътрешна кухня на нашата отбранителна промишленост . "
 Помпео: Съединени американски щати са зад Украйна
Помпео: Съединени американски щати са зад Украйна

Белият дом подсигурява военна помощ за Киев

Според изданието, базирайки се на вътрешни разпоредби на " Укроборонпром ", подписани от изпълнителния шеф Айварас Абромавичус, всички ръководители на структурните отдели на концерна ще вземат участие в срещи с американската делегация. А ръководителите на поделенията за бронирани транспортни средства, оръжия и муниции, радари, радиокомуникации и специфични инструмент и и други би трябвало да провеждат визити в индустриални предприятия.

Само за 9 дни американските военни ще обиколят съвсем всички основни отбранителни предприятия на страната . Основните тематики на полемиките с шефове на компании са " бъдещето на фирмите в подтекста на проекти за консолидация, смяна във формата на ръководство , както и проекти за прекосяване към нови индустриални линии, проблеми във веригата на доставки, лист на фирмите, с които компанията си сътрудничи ".

От мениджърите е поискано също по този начин " да приготвят повсеместен списък на личен състав, съоръжение, съществени активи и задължения ".
 Украйна разгласи подготвеност да се пази независимо от Русия
Украйна разгласи подготвеност да се пази независимо от Русия

" Имаме подготвен отговор на сходен сюжет "

Експерти разясняват пред " Страна ", че протичащото се е директно обвързвано с опит на американците да блокират продажбата на завода в Мотор Сич на китайците . " След като стана известно, че технологията на това дружество може да отплава към световния съперник на Съединени американски щати, американците взеха решение да предотвратят сходни обстановки в бъдеще ".

Американците към този момент са " инспектирали " киевските фабрики " Генератор ", автоматика, бронетанкови, проучвателен институти " Квант " и " Квант-радиолокация ", конструкторско бюро " Луч ", Житомирският бронетанков, " Завод 410 гражданска авиация ", Жулянски машиностроителен цех " Визар ", " Меридиан тях Королева ", цех " Артем ", " Укроборонсервис ", " Импулс " и други.

В бъдещите проекти са Лвовският радиоремонтен, бронетанков, авиоремонтен цех , Харковски цех Малишев, бюро за планиране на принадлежности, бронетанкови, механични, машиностроителни фабрики ФЕД и други предприятия.
 Столтенберг: Украйна сама ще реши за НАТО, никой извън няма право на несъгласие
Столтенберг: Украйна сама ще реши за НАТО, никой извън няма право на несъгласие

Сферите на въздействие са в миналото…

" Всъщност управляващите просто пускат украинската отбранителна индустрия на американците ", изяснява " Страна ", базирайки се на специалисти.

" Службата за сигурност на Украйна трябваше да реагира по-добре на заповедта на Укроборонпром, защото визира предпазени уреди, визитите в които са строго регламентирани и държавни секрети . Разгласяването на държавните секрети може да се окачестви като държавна измяна , за което може да бъде застрашен пожизнен затвор ", изяснява ръководителят на адвокатската адвокатска фирма " Кравец и сътрудници " Ростислав Кравец.
 Украйна: Русия тренира ракетен удар по Одеса
Украйна: Русия тренира ракетен удар по Одеса

Кремъл натрупал кораби и подводници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР