Екип от шведски учени разконспирира загадъчното НЛО, което беше открито

...
Екип от шведски учени разконспирира загадъчното НЛО, което беше открито
Коментари Харесай

Разгадаха тайната на балтийското НЛО

Екип от шведски учени разконспирира загадъчното НЛО, което беше намерено на дъното на Балтийско море през май предходната година, след многочислените спекулации, които този обект разсъни.

Необикновената особеност на морското дъно бе открита от група водолази, които се гмуркали наоколо до крайбрежията на Швеция.

Водолазите от Ocean X Team, които се занимават с възстановителна и изследователска работа по потънали кораби, оповестиха, че са разкрили обект с формата на летяща паница.

 НЛО

При първите опити на експертите да изследват чудноватото изобретение по непонятен метод камерите отказвали да работят наоколо до незнайния обект.

Соларните проучвания съумяха да открият, че „ летящата паница “ е с цилиндрична форма с диаметър 60 метра и приблизителна дължина на опашката 400 метра.

Съществуваше хипотезата, че загадъчният морски обект не е НЛО, а нацистка база от годините на Втората международна война за запазване на секретно оръжие, употребявано против английски и руски подводници.

 НЛО море

При огледите екипът е намерил близо 350-километрова следа, за която се смяташе, че се е получила при разбиването на НЛО. Някои откриватели даже твърдяха, че незнайният обект има формата на известния транспортен съд от сагата „ Междузвездни войни “.

Уфолозите твърдо стояха зад тезата, че на дъното на Балтийско море се намира транспортен съд на пришълци, който след злополука се е приземил на това място.

Всички тези изказвания бяха опровергани от шведският професор Фолкер Брюхерт от университета в Стокхолм и негови сътрудници, които съумяха да потвърдят, че мистериозният обект е вулканична канара.

Според професорът по геология мистериозният обект на дъното на Балтийско море има геологичен генезис и се е появил при придвижването на великански хладилник.

Според шведските учени, когато е почнало топенето на днешното Балтийско море, голям хладилник е донесъл парчета скали, които са се натрупали на морското дъно в тази причудлива форма.

Научните проучвания потвърдиха, че балтийското НЛО е формирано от парчета базалт, което поддържа мнението на шведските учени.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР