Екип от руски учени изследват ефекта на галактическите космически лъчи

...
Екип от руски учени изследват ефекта на галактическите космически лъчи
Коментари Харесай

Космическото лъчение има положителни ефекти върху плъхове

Екип от съветски учени изследват резултата на галактическите галактически лъчи върху психоемоционалното положение и умствените качества. Те употребяват плъхове за своето изследване.След това регистрират редица позитивни резултати при плъховете след радиационното облъчване … (?) (HiddenTruth.site).В резултат на експериментa, имитиращ полет в дълбокия Космос, откривателите откриват, че резултатите от тестванията за предвидливост са по-добри при облъчените плъхове, в сравнение с при индивидите от контролната група, които не са били изложени на никакви радиационни резултати.

 k1 1 - Космическото излъчване има позитивни резултати върху плъхове
Учените също тестват опциите за лекуване на съществени болести с галактическа радиация. Според тях, радиацията има позитивен резултат върху действието на централната нервна система.Специалисти от Научноизследователския център по психиатрия и наркология “В. П. Сербесков ”, Обединения институт за нуклеарни проучвания и Московски държавен университет “М. В. Ломоносов ” са разкрили, че галактическата радиация може да повлияе позитивно на мозъка и умствените качества.Четете още: Екипажът на МКС следи извънредно държание на мишки при безтегловност (видео)Това оповестява пресслужбата на Московския държавен университет, с позоваване на обява в списанието Neuroscience. Финансовата поддръжка е предоставена от Руския фонд за фундаментални проучвания.
При проучване на далечния Космос, човечеството несъмнено ще се сблъска с галактическото лъчение – йонизиращо излъчване в междупланетното пространство, което прониква през физическите загради и въздейства отрицателно на организмите.На Земята и в околоземната орбита, неговия резултат е най-малък, затова, учените имитират дозата и състава на галактическите лъчи в лабораторни условия, а плъховете са употребявани като участници на опита.

 k2 1 - Космическото излъчване има позитивни резултати върху плъхове
В резултат на наземния опит се оказва, че макар негативните резултати на радиацията, равна на радиацията след 860-дневна междупланетна задача, психоемоционалното положение и умствените качества на пробните животни се усъвършенстват. Облъчените животни демонстрират положителни резултати при проби на бърза предвидливост и изпреварили плъхове от контролната група.Водещият създател на изследването, старши помощник в лабораторията по психофармакология към Научноизследователския център по психиатрия и наркология “В. П. Сербесков ” – Виктор Кохан, споделя:„ В светлината на последните данни, за галактическите галактически лъчи е подходящо да се приказва, като за един от факторите на галактическия полет. Докато неотдавна се смяташе, че заради радиационното облъчване междупланетните полети на индивида по принцип са невъзможни. Настоящото проучване … отстранява “биологичния предел ” от галактическите задачи на далечни дистанции. ”Според него, най-интересното в проучването на позитивните резултати на йонизиращото излъчване върху функционалностите на централната нервна система е, по-специално, идентифициране на нови лечебни подходи към лекуването на болести на нервната система. Като клинична меланхолия, неизлечима с лекарства, болест на Алцхаймер и амиотрофична латерална склероза.Ученият споделя:„ Екипът работи в тази посока и скоро ще бъдат показани данни за резултатите на излагането на тежко заредени частици върху хода на невродегенеративния развой. “Както демонстрират когнитивните проби, след облъчване, плъховете, изключително младите човеци, стават по-тревожни.В същото време, животните демонстрират по-висока успеваемост при проби за ориентировка в пространството, спрямо контролната група.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР