Екип от русенски инженери и лекари създадоха прототип на апарат,

...
Екип от русенски инженери и лекари създадоха прототип на апарат,
Коментари Харесай

Лекари създадоха апарат, който определя с голяма точност часа на смъртта

Екип от русенски инженери и лекари сътвориха първообраз на уред, който дефинира с огромна акуратност часа на прекъсване на виталните функционалности на индивида. Изобретението към този момент е патентовано и в случай че се откри производител, ще добави напъните на криминолозите.

Смъртта е част от живота, обича да споделя за БНР доктор Иван Стоянов, който повече от 30 години е правосъден доктор в русенската болница. За това и диалозите за този изцяло натурален завършек на всеки човешки живот би трябвало да се одобряват тъкмо по този начин - обикновено, с самообладание, а в този случай и като научна стойност. Причината за този диалог е уред, основан по концепция на правосъдните лекари Иван Стоянов и Пламен Димитров. Реализиран е от инженерите в Русенския университет Анелия Манукова, Ивайло Иванов и Любомира Димитрова. В практиката на правосъдните лекари от време на време се случвало техните способи да бъдат разрушени от действителността:

Още първоначално, когато започнах, мерих температура. Тогава и за температурния способ нямаше още в международната процедура основани апарати, които да употребяваме. Тепърва в Америка започваха с това, споделя доктор Стоянов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР