Екип от елитни хирурзи ще оперира Стефан Данаилов утре в

...
Екип от елитни хирурзи ще оперира Стефан Данаилов утре в
Коментари Харесай

Оперират Стефан Данаилов утре в СофияМед

Екип от елитни хирурзи ще оперира Стефан Данаилов на следващия ден в болница СофияМед. Днес за бърза консултация към Бургас пътува проф. Андрей Йотов – всепризнатият ортопед и брачен партньор на вицепрезидента Илияна Йотова.

Въпреки цялостното доверие на Ламбо към лекарите в Бургаската болница, където сега е на обезболяващи, околните му въпреки всичко са го убедили, че е по-практично за всички промяната на тазобедрената става на левия му крайник да бъде осъществена в родната му столица.

В момента неразделно до Мастъра в лечебното заведение на морския град са племенницата му Росица Обрешкова, дъщерята на починалата му сестра Росица, и внукът му Виктор Цанков – момчета на доведения му наследник Росен Цанков. Росица е била на почивка в Царево, когато Мишо – правилният водач и военен приятел на Ламбо – и е позвънил по телефона, с цел да хукне към Бургас.

По мотив първичните информации за тежко положение на Стефан Данаилов, първа от Българска социалистическа партия реагира лидерката Корнелия Нинова, която чисто партийно е най-близка на артиста.

"Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил през днешния ден в Бургаската болница. Написаното за здравословното му положение е пресилено. Той е контактен и ми изясни, че е счупил става при рухване. Предстои му интервенция, вземаме всички нужни ограничения, " написа във Facebook Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР