Екип от археолози твърдят, че са открили изображения, които доказват,

...
Екип от археолози твърдят, че са открили изображения, които доказват,
Коментари Харесай

Археолози: Шумерите са общували с извънземни

Екип от археолози настояват, че са разкрили изображения, които потвърждават, че античната цивилизация на шумерите са имали контакт с извънземни същества.

Според тях през четвъртото хилядолетие преди новата епоха в Месопотамия се появяват същества от планетата Нибиру, преминаваща наоколо до Земята на всеки 3 600 години.

В редица шумерските текстове се споделя за големи летящи огнени колесници, които са развивала скорост, с която корабите са можели да обиколят планетата ни единствено за няколко минути.

В тези текстове се приказва, че извънземната цивилизация е поканила античните шумери да се разходят с летателните апарати, след което ги е върнала на Земята невредими.

Археолозите са разкрили и че на печатите на античния народ е изрисуван точно подобен невероятен галактически транспортен съд.

 Шумерски текст

Откритието демонстрира, че лидерът на шумерите Gudey почнал да гради платформа за политане и кацане на кораба „ Черната птица “, именуван по-късно от народа МУ.

Сред откритията са и доста изображения на ракети, ръководени от невиждани досега същества.

Официалната просвета към момента не приема сходна интерпретация за античната история на човечеството.

Според голям брой неофициални тези шумерите са имали интензивни контакти с представители на извънземна цивилизация, която е виновна за подобряването на човешката генетика.

Освен това се счита, че доста от уменията, които хората са придобили, са наследени от извънземни същества.

 Шумерски текстове

В своите текстове шумерите са описвали загадъчната планета Х, която съгласно тях се намирала на 3 милиарда километра от Земята.

Древният народ е твърдял, че дължи отличните си знания за Слънчевата система на странни същества.

Шумерските плочи разкриват, че извънземната раса, известна още като Ануннаки, е пристигнала на Земята, с цел да ревизират за злато.

Богове от небето са имали декорации на главата и костюми, представляващи модерни шлемове и протектори.

Древните извънземни теоретици са вярвали в извънземни в древността, и че тези срещи са надалеч от същинска случайност и че извънземни цивилизации освен са общували с нас, само че и са трансформирали хода на човешката история.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР