Екип на успя да поговори с големия български алпинист Боян

...
Екип на успя да поговори с големия български алпинист Боян
Коментари Харесай

Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е бижу, което искат да дадат на олигарсите

Екип на съумя да поговори с огромния български планинар Боян Петров на митинга за опазването на Национален парк " Пирин ". Ето какво показа той.
Г-н Петров, с какви усеща идвате на този митинг в поддръжка на Национален парк " Пирин "?
В момента не сме тук единствено за парка, тъй като в ход са идващите стъпки на това министерство, което не е на околната среда, а на всичко друго. Както и министърът. Как може да играеш като районен министър и да носиш купата министър на околната среда? В момента в ход е да захапят Рила, да захапят Централен Балкан… 1% от територията на България е в националните паркове, и това желаят да вземат, да го застроят, да го унищожат, да го създадат такова, каквото ние не желаеме да бъде.
А по какъв начин е по света?
Аз обикалям непрестанно. Там Пирин щеше да бъде ограден безусловно с ограда, никой да не може да припари. Там биха го смятали като преимущество, като украшение. А тук това украшение се оказва, че не е за хората, а за олигарсите. Затова съм гневен.
Защо търгуваме с националните си бижута, както ги наричате?
Това не го разбирам. Как може обществото да го подари на една група хора - над 40% от Пирин желаят да го дадат за градеж.
В момента има контрапротест в поддръжка на зимните спортове. Смятате ли, че тези хора знаят за какво са на улицата?
Видях ги. Докарани са с над 40 рейса от района на Банско. Хора с написани лозунги, които са сякаш подкрепени от някакви звезди. Хора, които не знаят за какво са тук. Най-лошото е зависимостта, която спортистите имат от банката, която седи зад тези планове. Купили са си спортисти и в този момент ги употребяват. Гарантирам, че 90% от хората не мислят това, за което са ги привикали.
Днес се открива Българското председателство на Европейски Съюз. Мислите ли, че тези акции ще доближат до водачите на Европейски Съюз?
Съмнявам се, че ще стигнат до Европейски Съюз, тъй като българската кочина би трябвало да се оправи от българските пастири. Не може от горната страна някой да подреди. Не би трябвало Европа да ни спуска какво да изпълняваме. Трябва да изпълняваме тук закона и да важи за всички.
Какво е за Вас Пирин?
Това е първата висока планина, която видях. За мен ще си остане свещено място, където желая да вървя благополучен и горделив, че това нещо съществува на Земята.
Сподели с товите другари


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Интервю  Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Загора Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Загора  Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за обучение Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за обучение  Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съветниците за положителната взаимна работа Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съветниците за положителната взаимна работа  Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева  Севделина Джонгарска: Изпращаме десетки възпитаници с повреден слух на юношески конгрес в Италия Севделина Джонгарска: Изпращаме десетки възпитаници с повреден слух на юношески конгрес в Италия Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Вучич: Няма да има предварителни избори
Сръбският президент Александър Вучич, който е и водач на Сръбската прогресивна партия /СПП/ заяви, че в страната няма да има предсрочн...
Земетресение от 4.7 по Рихтер удари Иран Новините: Най-важното за деня, 10 януари Тръмп желае да трансформира законите за клюка... Галилео Галилей открива спътника на Юпитер... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image 12 късметчета за всяка зодия за януари 2...
Какво ни чака този януари? Вижте късметчето си съгласно зодията и стискайте палци да се сбъдне този януари. Овен: Този месец най-хубавот...
Рики Мартин се омъжи Куп митинги блокират София, до момента в който цяла Е... НА ЖИВО: Буря от митинги в София Джендъри*, връйте джендема! НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Борисов дава на служителите на реда още 100 млн. л...
Правителството ще отпусне 100 милиона лв. за в допълнение нарастване на заплатите в Министерство на вътрешните работи, стана ясно след среща на синдикатите с премие...
Българска социалистическа партия внася вота на съмнение сама, не била... Половината шведи считат, че расизмът завла... Плевнелиев възхвали председателството, тип... Генерален юрист на Европейския съд: Брак...  www.expert.bg  Българска народна банка позволи продажбата на Българска народна банка позволи продажбата на " Общинска банк...  Българска народна банка утвърди сливането на СИБАНК и ОББ Българска народна банка утвърди сливането на СИБАНК и ОББ  Близки до Ангелкова печелили публични поръчки за милиони Близки до Ангелкова печелили публични...  Гугъл закупи компания, която трансформира екраните на смарт телефони във високоговорители Гугъл закупи компания, която трансформира екр...  www.iwoman.bg  Как да разпалите половия си живот през 2018 Как да разпалите половия си живот пре...  12 изречения, с които да му покажеш любовта си 12 изречения, с които да му покажеш любовта...  Мъжете, които подкосяват краката Мъжете, които подкосяват краката  Дължим ли нещо на някогашния? Дължим ли нещо на някогашния?  http://www.sportlive.bg  Босът на Тотнъм безапелационен: Няма да продаваме звездите си Босът на Тотнъм безапелационен: Няма да про...  Халф на Арсенал подписа с Валенсия Халф на Арсенал подписа с Валенсия  Левски е пред автограф със сина на Ривалдо Левски е пред автограф със сина на Ривалдо  10 любопитни обстоятелството за новия в Барселона Йери Мина 10 любопитни обстоятелството за новия в Барселона... Интервю Още Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на олигарсите (ВИДЕО)
Екип на Actualno.com съумя да поговори с огромния български алинея..
Кметът на Стара Загора: Гордея се с бизнеса, който има Стара Заго Зам.-кметът на Благоевград: В новия бюджет максимален е делът за о Васил Едрев: Община Айтос е финансово постоянна, благодаря на съве Хасан Азис: Готови сме с планове за над 600 млн. лева Нови Най-четени Най-коментирани Боян Петров пред Actualno.com: Пирин е украшение, което желаят да дадат на о... 44 0 Туск на български: Няма по-достойни от вас да поемат председателството... 29 0 Природозащитниците за проблема " Пирин ": Може би би трябвало да сме малко по-а... 57 2 СФСМВР: Удовлетворени сме, само че не изцяло (ВИДЕО)... 123 0 Валери Симеонов се закани, че Пирин е единствено началото, следва Витоша (ВИ... 469 2 12 късметчета за всяка зодия за януари 2018 3435 1 Рики Мартин се омъжи 2269
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР