Екип на сектор Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик и автопатрул при

...
Екип на сектор Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик и автопатрул при
Коментари Харесай

Млад шофьор опита да избяга при проверка в Пазарджишко

Екип на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Пазарджик и автопатрул при РУ-Пазарджик задържаха лидер на микробус, опитал да избегне полицейска инспекция.

В събота към 22.30ч. на една от улиците в регионалния град автопатрул на бранш „ Пътна полиция “ подхванал прекъсване на микробус „ Фолксваген “.

Униформените подали сигнал със стоп-палка на лидера да спре. Той обаче не се подчинил и натиснал педала на газта. Полицаите също го последвали, а той минал през 6 улици с висока скорост и най-сетне изоставил возилото.  Заедно с пасажерите вътре избягал.

Проведени са заградителни мероприятия и вследствие на бързата реакция автопатрул при полицейското ръководство в Пазарджик засякъл на улица „ Рила “ четирима мъже. Сред тях бил и водачът-беглец, който се оказал 22-годишен гражданин на брациговското село Бяга.

Пред униформените той признал, че се опитал да избяга, тъй като нямал удостоверение за ръководство на МПС. Неправоспособният водач е арестуван в ареста за период от 24 часа, а по случая се води бързо произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР