Екип на полицията е бил нападнат от двама братя в

...
Екип на полицията е бил нападнат от двама братя в
Коментари Харесай

Нападнаха полицаи край Карнобат след сигнал за силна музика

Екип на полицията е бил атакуван от двама братя в карнобатското село Венец. Органите на реда получили сигнал за мощна музика малко преди среднощ.

Веднага щом се отзовали на сигнала, още при слизането си от патрулния автомобил, служителите на реда са нападнати от братята, използвали солидно количество алкохол. Мъжете на 24 и 26 години обиждали и псували чиновниците на реда, като пробвали да се саморазправят с тях.

След нанесен удар в лицето на единия служител на реда, са подхванати дейности по задържане на 24-годишния нападател. Той е повален на земята и са му сложени белезници.

Паралелно с това брат му опитал да ритне с крайник тялото на единия чиновник, който съумял да отбие удара с ръка. Агресивността на нападателя повишена и той още веднъж атакувал, целейки се този път в главата на служителя.

С цел преустановяване на настъплението служителят на реда създал изстрел със служебното си оръжие със стоп патрон, който одраскал крайници на 26-годишния мъж. При осъществения медицински обзор е установено, че се касае за незадълбочено пострадване, без кръвотечение и заплаха за живота.

Двамата братя са арестувани със заповед за полицейско задържане. По случая е формирано бързо произвеждане.

Автор: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР