Екип на Канал 3 вече трети ден преследва лидера на

...
Екип на Канал 3 вече трети ден преследва лидера на
Коментари Харесай

Канал 3 и лидерът на БОЕЦ стигнаха до бой

Екип на Канал 3 към този момент трети ден преследва водача на гражданско придвижване " БОЕЦ " Георги Георгиев. За това оповестява самият той. Стига се даже до физически конфликт, подбуден, по обяснението на Георгиев, от експанзията на представителите на малкия екран към брачната половинка му. Групово дело БОЕЦ е известно с редицата си директни въпроси към управляващите по отношение на най-различни събития към Бойко Борисов и Делян Пеевски.

" Мутрите на мафията трети ден преследват мен и фамилията ми! Мутрите на Пеевски и Борисов!
Тази заран още веднъж блъснаха и удариха моята брачната половинка Мариелка и отнесоха юмруците ми! Длъжен съм да защитя жена си и себе си. Борете се за Правдата и Истината! За правдивост и свободата си! Борете се против мафията, която ни ограбва и убива! Ние сме по-силни от тях!
ТОВА НЕ СА ЖУРНАЛИСТИ, а долни, платени изроди-мутри, прислужници на мафията на Борисов и Пеевски! Защитавайте фамилиите си от мерзостта на мафиотските мутри по всевъзможен метод!
БОЕЦ се трансформира в знак и знаме на гражданската опозиция против мафията и дебелите са подготвени даже на убийства, с цел да ни смачкат! МАФИЯТА УСЕЩА КРАЯ СИ!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ, НЕ МОГАТ ДА НИ СПРАТ! ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ", написа Георгиев на страницата си във фейсбук.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР