эКато кандидат на обединената левица в София очаквам оценката дали

...
эКато кандидат на обединената левица в София очаквам оценката дали
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Опонентите ми истеризираха темата за паметника, за да не говорят по същество за проблемите на София

эКато претендент на обединената левица в София чакам оценката дали се оправям добре от хората, с които беседвам на улицата. Това сподели претендентът за кмет на София Ваня Григорова в ефира на Нова телевизия.
Като свои съществени съперници тя уточни претендентите на сглобката, която ръководи сега страната – Антон Хекимян и ВасилТерзиев.
“Те не желаят да приказват всъщност. Избягаха и от първия формален спор по публичната телевизия, тъй като се опасяват да влязат в разговор с мен по проблемите на града ”, заяви Григорова.
„ Изтикаха и истеризираха тематиката за Паметника на Съветската войска, с цел да не приказват всъщност по проблемите на София и нуждата да бъде отстранен досегашният модел на ГЕРБ, предшестван от модела „ Софиянски “, в чийто произход са партиите от дясното пространство ”, акцентира Ваня Григорова.
По думите ѝ има голям проблем с презастрояването и издаването на позволения за градежи.
“За да бъдат отчуждени всички терени в столицата, тъй че да има къде да се построи социална инфраструктура и да се подсигуряват зелените площи, са нужни 1,5 милиарда лева Трябва да спре продажбата на общински парцели “, безапелационна е Григорова.
Тя изясни, че има проблем с паркирането, тъй като няма комфортен градски превоз.
„ 80 хиляди коли на работещи хора в столицата идват всекидневно, а липсват буферни паркинги. Линиите на градския превоз не са добре стиковани, с цел да е комфортно за жителите “, изясни Ваня Григорова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР