Екатерина Бобкова, която е ключовата свидетелка по делото срещу руските

...
Екатерина Бобкова, която е ключовата свидетелка по делото срещу руските
Коментари Харесай

Ключова секси свидетелка по делото срещу Кокорин и Мамаев падна от балкон /снимки/

Екатерина Бобкова, която е основната свидетелка по делото против съветските футболисти Александър Кокорин и Павел Мамаев, падна от балкон на хотел в Чехия, където е била отседнала. Състоянието е сериозно и тя е в кома. Сега се обясняват аргументите за случая.
Заради нейните показания по делото против двамата играчи по обвиняванията за побой и нарушение на публичния ред, те бяха вкарани в пандиза и ще излежат тежки присъди. Тя разкри, че е пробвала да спре играчите да пребият таксиметровия водач Витали Соловчук и разкри детайлности по вакханалията, породена от футболистите и приятелите им.
И единствено няколко дни по-късно Бобкова беше открита в безпомощно положение, откакто е паднала от балкона на хотелската си стая в Прааг. В момента тя е в положение на изкуствена кома, като има голям брой тежки контузии. Те включват строшен таз, счупени над 20 ребра, голям брой пострадвания на белите дробове, както и вътрешни кръвоизливи.
"Ще се свържем с представителите на чешката полиция, които водят следствието по случая с съветската гражданка Екатерина Бобкова. Искаме да научим всички детайлности по случая и да разберем дали имат пробив в следствието ", споделиха от съветското посолство в Чехия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР