Екатерина беше най-противоречивият участник във втория сезон на Игри на

...
Екатерина беше най-противоречивият участник във втория сезон на Игри на
Коментари Харесай

Екатерина от "Игри на волята": За обидите, семейството и какво научи за себе си след шоуто?

Екатерина беше най-противоречивият участник във втория сезон на „ Игри на волята “. Тя не умееше, а като че ли и не искаше, да премълчава своето мнение. Тя споделяше това, което мислеше, без да поставя каквато и да е маска, да приказва зад нечий тил и да се преценява с признати за естествени публични схващания. Това безспорно я направи измежду обсъжданите от феновете участници – някои я подлагаха на критика, други заставаха зад нея.

С Екатерина разговаряхме за връзките ѝ с Йоанна, обидите по неин адрес, прошката, поуките и феминизма.

След отпадането ти от " Игри на волята " не изглеждаше разочарована. Какво ти даде присъединяване в шоуто?

Това, което ми дадоха Игрите, беше опцията да се самонаблюдавам в профил. Аз познавам себе си, знам що за човек съм. Маниерът ми, методът на изявление, експресивността, присъщите ми черти се възприемат по друг метод от този, по който ми се желае. Това ми даде противоположна връзка за това какво би трябвало да трансформира в себе си като фасон.

И какво е то?

Да съм по-мека, богатства. Понякога съм прекомерно груба, прекомерно последна. Истината е, че в никакъв случай не съм таяла неприятни усеща в себе си. Разочарованието, което съм натрупала от света, ме е предиздвикало да съм по-експресивна в връзката си.

Виж още: Чудомир след " Игри на волята ": за морала, свадите, затворените фитнеси и... празничното ядене!

З ащо реши, ч е искаш да участваш в шоуто?

Със сестра ми имаме огромна разлика, а аз бях много тежък младеж. От десетилетие пътищата ни са разграничени, не сме имали опцията да си бъдем близки. Останали сме с визиите си една за друга от деца. Исках да се преоткрием, да забележим що за хора сме, да изградим една непосредственост, каквато ни е липсвала.

И успяхте ли?

В момента тя отново е в Съединени американски щати, тъй че като се върне, ще продължим опознаването.Поне успяхме да си дадем визия що за хора сме. Сега си пишем понякога, с огромна часова разлика сме. Тя е студент за последна година и е много ангажирана.

Неведнъж сподели, че си мечтаеш за женски край. Кои дами ти се ще да видиш на него?

Жените, които бяхме останали след последното обединяване, бяха най-комплексните дами във формата и всички те заслужават. В тях можем да включим и Елена от племето на Жътварите, която отпадна прекомерно рано, и с която подкрепям близки връзки.

Виж още: Какво следва за Любо след " Игри на волята "? Жътварят за достойнството, характера и фантазиите за семейство

По време на свадите в племето на Рибарите се изрекоха много обиди по твой адрес. Успя ли да ги простиш?

Клиширано е, само че постоянно го дублирам – аз прощавам, само че не не помня. Аз персонално в никакъв случай не бих си разрешила да изказвам мощни думи и то към чужд, тъй като тези хора към оня стадий бяха непознати.

Докато бяхте в Стопанството , с Николай бяхте в обтегнати връзки, като той даже хвърля храна , която бе за теб. Наскоро видяхме в Instagram ваша обща фотография, под която той написа, че се обичате. Как се стигна до тази промяна в връзките ви?

Николай може би, тъй като е прекомерно дребен като възраст, а може би и поради зодията, не се е формирал като човек. Той е доста благ, съчувствен, само че е прекомерно експлозивен и себелюбив. Така се получи оня спор. Гладът и мизерията се отразяват по друг метод на другите хора. Явно това беше неговият метод. Тогава поради постъпка на Николай ние като племе бяхме ощетени, само че никой не прояви смелостта да му направи забележка. Единственият човек, който му сподели нещо, бях аз. Тогава хората от племето вместо да се съгласят с мен, те просто замълчаха и се обърнаха против мен. Това мен персонално доста ме натовари и не го одобрявам.

Виж още: Ивана от " Игри на волята " не остави доста на въображението поради план! Жътвари ѝ станаха модели

Стана ясно, че си буен пушач. Как се оправи без цигари толкоз време?

От много време желая да спра цигарите. Реших, че това е един спомагателен тласък за мен, отивайки на тези условия. Не имах вяра, че толкоз тежко ще се отрази на нервната ми система общуването с тези хора. В Резиденцията безусловно пуших по няколко кутии цигари на ден.

В момента отново се пробвам да ги откажа. Вече ми е по-спокойно и сама си предпочитам обкръжаващата среда. Но е тежко – не поисквам на никого да пуши. Започваме го като младежи, тъй като е готино. Но те вредят на индивида, на околната среда, носи здравословни и козметични проблеми, пречат на спорта…

Виж още: Влади след " Игри на волята ": За връзките в племето, достойнството и работата на първа линия против Коронавирус

Към последната борба - на нея ти имаше преимущество. Защо реши да отнемеш точка на Лазаринов, а не на Борислав, който предната вечер те номинира и то, казвайки, че, в случай че има щерка, не би желал тя да наподобява на теб?

Думите на Боби бяха едно от нещата, които най-вече ме нараниха. Приех го в действителност доста тежко. Лазаринов несъмнено ми беше по-близък, в сравнение с Боби, даже и като човек ми подхожда повече. Аз нямаше по какъв начин да ощетя жена, тъй като една от идеите за мен беше равнопоставеността сред половете.

За мен Лазаринов се оправи най-добре на предходната борба с това колело. Затова взех решение да взема точка от него. След това доста плаках и му се извинявах, той сподели, че ми прости, за което се веселя.

Смяташ ли, че българите сме дорасли за концепциите на феминизма и равенството?

Доста тежък въпрос. С риск да получа много хейт, ще кажа, че българското общество не е измежду обичаните ми общества. Затова и заобикалям да пребивавам тук. Ние живеем в едно примирие. Когато забележим нещо неправилно, не вършим нищо, просто обръщаме взор на другата страна. Човек би трябвало да има построена ценностна система и да пази своите вярвания, с цел да се движим напред като общество. Много хора, когато изпаднат в тежка обстановка, си споделят „ е, има хора, които са по-зле “. Това ги успокоява и ги кара да се усещат по-добре.

Виж още: Симона след " Игри на волята ": Кои са огромните разочарования и поучения след шоуто? И какво ѝ следва?

Разкажи ни малко за другарствата, които сътвори в шоуто.

В момента, в който се обединихме с Ловците, одобрих другите като семейство. На последния съвет се видя, че се и разплаках. Това беше чиста страст – не желаех да предлагам никого, всички са доста почтени хора, които почитам, въпреки че слушам отрицателни неща за себе си, в този момент като виждам предаването.

Най-много подкрепям връзка с Ваня. Ели също ми е доста приятна. С някои от мъжете също се чуваме.

Каза, че хора, които са ти допаднали, са споделили отрицателни неща за теб. Кого имаше поради?

Много хора обясняваха какъв брой е значимо фамилията, а след това осъждаха постъпките ми или тези на сестра ми. Тези хора би трябвало да си схванат, че ние сме семейство. Това не е спектакъл, не е драма. Визирам най-много Боби, Милен и Лазаринов.

И от шоуто, и от твоя Instagram профил виждаме, че имаш много огромно семейство. Разкажи ни малко повече за него.

С Йоанна имаме общи родители. Имам още една сестра, с общ татко с Йоанна. Имаме и братче. Те са надлежно на 9 и 6 годинки. Когато съм в България, се виждаме много постоянно, вършим си фамилни вечери.

Виж още: След " Игри на волята ": Защо Станимира е разочарована от Ники и кои са приятелите ѝ в шоуто?

Сега, когато йога студиата не работят, а снегът е прекомерно нищожен, с какво се занимаваш?

От петък не се занимавам с нищо. Но пък започнах онлайн бизнес – комплекти с артикули, които всеки от нас употребява в всекидневието си. Всички ги използваме без да се замисляме какви са следствията за околната среда. Затова в комплекта има дървени четки за зъби, гребен, луфа за баня, пазарска чанта, шампоан без опаковка, железна сапунерка. Ще включа и още предмети. Надявам се хората да ги харесат, тъй като би трябвало да мислим за Земята.

В шоуто стана ясно, че ти не би желала да имаш деца, защото планетата е пренаселена. Това твое разбиране създавало ли ти е проблеми във връзките ти до момента?

Създавало е проблеми, само че постоянно съм твърдяла, че родител те прави не самото раждане, а любовта, грижата и възпитанието, които даваш. Светът е цялостен с изоставени деца, обикаляла съм по много сиропиталища и съм виждала любовта в очите им, когато им се обърне внимание. За мен, до момента в който към момента има изоставени деца по домовете, е безсмислено да раждаме свои. Детето си е дете – то има потребност от образец, обич, грижа.

Виж още: Каква би трябвало да е дамата до Александър от " Игри на волята "? И за какво забива по 800 пирона дневно?

Каза, че живееш най-вече в чужбина. За коя страна става въпрос?

Живяла съм на доста места – Германия, Австрия, Гърция, Англия, Дания… обичам да странствувам. Сега поради вируса и икономическата обстановка считам да остана в България за известно време. Мисля, че има ярко бъдеще за нас – просто би трябвало да сме по-обединени.

А да не би да има човек, който те задържа в България?

Не, за момента няма подобен човек. Не съм във връзка. Но и да имам сътрудник до себе си, той би трябвало да е задоволително смахнат и екстравагантен и да има желанието да обиколи на всички места и да види всичко.

Изображение: https://www.facebook.com/igrinavoliata

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР