ЕК представи днес нови предложения за подобряване на процеса на

...
ЕК представи днес нови предложения за подобряване на процеса на
Коментари Харесай

Еврокомисията представи нов план за разширяването на ЕС

ЕК показа през днешния ден нови оферти за възстановяване на процеса на разширение на Европейски Съюз. Това беше едно от изискванията, сложено от френския президент Еманюел Макрон, за започването на договаряния за присъединение със Северна Македония и Албания, оповестява Българска национална телевизия.

Франция блокира началото на преговорния развой със Скопие и Тирана. Новият проект подчертава върху демократичните промени и върховенството на закона в страните кандидатки. Предвижда се към този момент затворени преговорни глави да бъдат още веднъж отваряни при пораждане на проблеми и всички държави-членки да вземат участие по-активно в наблюдението на договарянията.

Еврокомисията удостовери позицията си за започване на договаряния със Северна Македония и Албания. Според Брюксел най-добре е решението да бъде взето още преди срещата на върха в Загреб през май.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се р
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР