ежки съмнения и крайни решения ще преобърнат завинаги съдбите на

...
ежки съмнения и крайни решения ще преобърнат завинаги съдбите на
Коментари Харесай

Чие е бебето на Лора в „Братя“

ежки подозрения и крайни решения ще преобърнат вечно орисите на героите в новите епизоди на сериала „ Братя” тази седмица. Новината за бременността провокира същински потрес у Лора и Борис – двамата не могат да повярват, че най-сетне имат шанса да станат родители. Щастието им, обаче, трае малко, тъй като и двамата крият своите подозрения. Лора доста се опасява, че бременността може да е резултат от последната й среща с Драго, а Борис обезверено търси удостоверение на вярата, че лекуването е подействало бързо върху здравословното му положение. Чие е бебето и какво чака семейство Донкови в бъдеще?

Колкото повече осмисля информацията за измяната на Ива, толкоз по-трудно става за Калин да изтърпи наличието й. Измаменият мъж е все по-жлъчен към брачната половинка си и не може да се помири с нейната постъпка. Той взима спорни решения, от които след това се отхвърля, а прочувственото му положение се утежнява безусловно с часове. Докъде ще го докара голямата болежка и с каква изненада ще шокира брачната половинка си?

Симеон е все по-озадачен от връзките сред своите родители. Той усеща, че те имат съществени проблеми, които се пробват да скрият от него, само че избира да не се бърка в тяхната връзка, с цел да не усложни нещата. Момчето се е фокусирало най-вече върху другарството си с Вики и двамата се сближават от ден на ден. Тийнейджърката, която още живее с ужаса от претърпяното около отвличането, намира от ден на ден сигурност и успокоение в компанията на Симо. Има ли късмет възможна връзка сред тях?

Не пропускайте престъпната драма „ Братя “ всеки работен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР