ежка буря премести Номинационния съвет на Жътварите. На сутринта прегладнели,

...
ежка буря премести Номинационния съвет на Жътварите. На сутринта прегладнели,
Коментари Харесай

Двама Жътвари един срещу друг в дуел в „Игри на волята: България”

ежка стихия реалокира Номинационния съвет на Жътварите. На сутринта прегладнели, мокри и изтощени те дадоха своя избор – с причини за мощ и устойчивост племето изпрати Любомир на Арената, а вторият им избор беше Димитър – съгласно тях борбата ще помогнала да овладее страстите си.

Изпитанието за избавление беше напълно обвързвано с баланс и централизация. Изписването на думата „ Спасение” на дъска, която играчите трябваше да балансират от самото начало чрез въже, се видя лесна работа на всички. От началото на борбата предимство имаше Екатерина с добър баланс и огромно самообладание, тя съумя да надвие и тримата мъже. Въпреки желанието ѝ, което тя не скри по време на играта, Ивайло да загуби и да се озове и на идната борба за елиминация, той приключи втори. Двамата Рибари си потеглиха като спечелили, а Катя с 50 златни гроша по-богата. Любомир и Димитър ще се изправят един против различен в решителен двубой в утрешния ден.

Двамата номинирани бяха посрещнати с усмивки и голяма доза страдание от съотборниците си. При Рибарите единствено Ивайло беше поздравен за успеха, а Екатерина получи поръчки за последваща номинация.

След сполучливото показване на борбата Катя трябваше да се погрижи и за триумфа си в тайната задача да проникне в Резиденцията, където Ловците вечеряха. В желанието си да разсее и баламоса съплеменниците си, до момента в който са на масата сестра ѝ Йоанна подхващаше всевъзможни тематики, само че в последна сметка проектът им съумя.

Ще показа ли Екатерина придобивките с племето си и кой ще е новият напуснал приключенското риалити?

Гледайте на следващия ден вечер от 21ч. в епизода на „ Игри на волята: България”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР