Ежегодното модно шоу на „Викториас сикрет“, известно с инкрустираните си

...
Ежегодното модно шоу на „Викториас сикрет“, известно с инкрустираните си
Коментари Харесай

Емблематичното шоу на Victoria`s Secret казва сбогом на телевизионните зрители

Ежегодното фешън шоу на „ Викториас сикрет “, известно с инкрустираните си с бижута-сутиени и супермодели с големи благ крила, се сбогува с телевизионния ефир, осведоми „ Ройтерс”, представена от БТВ.

Причината е, че компанията-майка „ Л Брандс “ желае да развива марката, а в това се включва смяна на концепцията. Те оповестяват, че посредством прекъсване на излъчването ще преобърне концепциите на бизнеса си.

„ Решихме да преосмислим обичайното фешън шоу на „ Викториас сикрет “. Гледайки напред, не имаме вяра, че телевизионното лъчение е вярната форма на показване ", се споделя в известие, изпратено до чиновниците от основния изпълнителен шеф Лес Уекснър.

Решението е в резултат на възходящата рецензия на към телевизионното предаване, в което вземат участие модели като Джиджи Хадид, Кендал Дженър, Алесандра Амброзио и Лили Олдридж, дефилиращи в нищожно долни дрехи – колкото секси, толкоз и недосегаеми.

Телевизионната публика на шоуто спадна през последните няколко години.

Декемврийското шоу през 2018 година, излъчено по ABC, беше следено от 3,3 млн. американци, спрямо 12 млн. през 2001 година, когато за първи път е излъчено по малкия екран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР