Ежегодно съвместно учебно занятие ще проведат днес във Варна служители

...
Ежегодно съвместно учебно занятие ще проведат днес във Варна служители
Коментари Харесай

Министър Маринов идва във Варна за учение на плажа в Аспарухово

Ежегодно взаимно образователно занимание ще проведат през днешния ден във Варна чиновници на  Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Министерство на вътрешните работи и на Групово дело „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ - МТИТС.

На него ще участва и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Основната цел на учението е възстановяване на координацията и повишение на подготовката за реакция на структурите, имащи отговорности за реагиране при авиационни катастрофи. Демонстрациите стартират в 10.00 часа. Те ще се организират на територията на плажна линия на кв. „ Аспарухово ”.

Участие в занятието ще вземат и съставни елементи от Единната избавителна система – Министерство на вътрешните работи, МТИТС, МО, Министерство на здравеопазването, Община Варна, БЧК и други По прелиминарен сюжет екипите ще разиграват търсене, избавяне и евакуация на хора и създаване на полеви център за оказване на първа здравна помощ и психична поддръжка на пострадалите; гасене на пожар в гориста местност; търсене и избавяне в и под вода; ограничение и събиране на разлято гориво и хидравлично масло в морето.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР