Ежегодно един от основните приоритети на Община Трявна е извършването

...
Ежегодно един от основните приоритети на Община Трявна е извършването
Коментари Харесай

Готов е ремонтът на общинските пътища в част от селата в Община Трявна

Ежегодно един от главните цели на Община Трявна е осъществяването на реорганизация и поддръжка на четвъртокласната пътна мрежа в дребните обитаеми места и обезпечаването на подобаващи условия за достъп на живущи и туристи от и към селата. Предвид огромната дължина на общинската и улична мрежа и разпределението на годишните средства, ремонтите се правят поетапно и предпочитано на местата с най-компрометирани сектори.

„ Строителните действия, които правим, имат за цел да подобрят техническото положение на общинска инфраструктура и да подобрят транспортно-експлоатационните качества на улиците и пътищата на територията на Община Трявна. Стремим се да осигуряваме оптимално положителни условия за безвредно придвижване на транспортните потоци и оптимално положителни условия при осъществяване на ремонт на общински здания, площи и уреди. Паралелно с рехабилитацията на четвъртокласната пътна мрежа, правим и рехабилитация на тротоарни настилки и отводнителни уреди, компрометирани във времето. “коментира кметът на Община Трявна госпожа Силвия Кръстева.

Така с подготвени ремонтирани пътни сектори, от началото на годината до момента, са селата Николаево,Дончовци,Радино,Кашенци,Веленци,Драгневци,Керените и кварталите Хитревци в Трявна и Нейковци в Плачковци. Извършената реорганизация се показва в полагане на нова асфалтова настилка на местата с най-голяма потребност.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР