Ежедневно по пътищата в Пловдив наблюдаваме изпълнения на шофьори, които

...
Ежедневно по пътищата в Пловдив наблюдаваме изпълнения на шофьори, които
Коментари Харесай

Когато си хитър! Шофьори масово извършват нарушение, за да прередят всички автомобили

Ежедневно по пътищата в Пловдив следим осъществявания на водачи, които нарушават разпоредбите за придвижване. За следващият подобен случай алармира четец на TrafficNews , който в два следващи дни на еднакъв светофар, снима едно и също нарушаване от разнообразни водачи. 
Прочетете още
Мъжът описа, че най-редновно от северната страна на ул. " Победа " в посока поста на " Герджика " водачите на коли пререждат всички други водачи, които изчакват в лентата за напряко. Това се случва като се вредят в най-лявата лента, която е единствено и само за наляво.

Вместо да завият наляво водачите обаче, те не престават напряко, пререждайки всички коли, даже когато светофарът свети алено. 

" Това е всеобща процедура в целия град. Най-редовно засичам на този севтофар такива осъществявания. Ние, останалите водачи, по-глупави ли сме от тях, че си изчакваме в лентата, която е за напряко? ", пита възмутеният четец. 

Пловдивчанинът е съумял да снима в два следващи дни, двама разнообразни извършители, като твърди, че единият от тях даже е приказвал и по телефона, което също е нарушаване.

" Крайно време да има санкционирани и тази процедура да спре. Явно тези с лъскавите коли си мислят, че имат огромни пълномощия ", написа още нашият четец. 

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща 

Видео от 20.06.2023:



Видео от 21.06.2023:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР