Ежедневно мениджъри изпращат "за ескорт" различни красавици чрез съобщения в

...
Ежедневно мениджъри изпращат "за ескорт" различни красавици чрез съобщения в
Коментари Харесай

Как се става сводник и колко се печели от това?

Ежедневно мениджъри изпращат "за конвой " разнообразни хубавици посредством известия в тайните чатове в "Телеграм ", пишат международните медии.

При изискванията на анонимност управител описа по какъв начин се става така наречен сводник и се печели от услугите на първокласен конвой в Русия.

Нека да стартираме с обстоятелството, че такива организации минават през познати. Също по този начин те могат да работят и на свободна процедура. Но и двете варианти са вероятни при съществуването на познати в тази област. Често мениджърите стават девойки, които преди този момент са работили като модели.

Изключително значимо за тази работа е да се събере огромна база от клиенти и модели. Сводникът също би трябвало да възнамерява работата си, която обаче лишава доста свободно време. В края на краищата мениджърите поддържат връзка с девойките и клиентите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и в същото време непрекъснато дават отговор на другите мениджъри, които могат да оказват помощ да намерят работа на това или това момиче.

Отбелязва се, че "доставчиците на девойки " получават към 700 000 месечно. Има и такива, които печелят повече от един милион рубли на месец.

След като е се откри момиче, мениджърите се договарят за % на обезпечаването му. Стандартният % е от 20 до 70. Той зависи от типа на момичето и условията на мениджъра.

В Москва има четири съществени организации за конвой. Всички те са в центъра. Всеки от тях има база от девойки и клиенти.

"Когато някой предлага положителни пари, всички модели в Instagram научават за това и се съгласяват да работят с тях ", споделя източникът.

Ако обаче моделите попаднат в непроверени организации, клиентите даже могат да ги изнасилят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР