Ежедневно животът ни предлага изпитания. За някои те са свързани

...
Ежедневно животът ни предлага изпитания. За някои те са свързани
Коментари Харесай

Българският спорт се обедини в името на бебе Ники

Ежедневно животът ни предлага тествания. За някои те са свързани с паниката за децата им и тяхното здрава. Подобна е историята и на бебе Ники. Малък воин, роден прибързано, преборил се за първите си глътки въздух. Сега, година и половина по-късно, този дребен воин има потребност от поддръжка. Родителите му също, които макар препоръките на докторите да се откажат от него, не са оставили рожбата си. Ники страда от детска церебрална парализа и се нуждае от лекуване, с цел да има по-добър живот. Всеки месец би трябвало да посещава рехабилитационен център в Турция, само че родителите му не разполагат с неограничени благоприятни условия.

Репортерът и сътрудник от Българска национална телевизия - Радостин Любомиров, взе историята на бебе Ники драговолно и благодарение на редица видни спортни персони у нас съумя да събере скъпи продукти, които ще се разиграят на благотворителен търг. Свои персонални фланелки подариха голмайсторът на Левски Станислав Костов, националът Страхил Попов, топреализаторът на Витоша (Бистрица) Григор Долапчиев, бранителят на Етър Венцислав Василев, както и редица от клубовете в елита - Лудогорец, Берое, Септември (София) и други С персонални продукти се включиха и редица от най-хубавите ни спортисти във всяка една сфера.

" Приятели, дано помогнем! В миналите дни историята на бебе Ники докосна спортните персони у нас. Решиха да оказват помощ и им благодаря! От този миг до 22.00 часа на 26.05 в профила ми стартира благотворителен търг. Ще видите фотоси с дарените продукти и може да наддавате за тях посредством коментар под фотография или на персонално известие за тези, които желаят да останат анонимни. След приключването на търга продадените продукти ще доближат до вас посредством пощальон против натрапен платеж. Вярата в положителното ще помогне и в този момент! Бебе Ники има потребност от тази помощ и имам вяра, че историята му ще допре мнозина. Изпращайте и позитивната си сила, бъдете съпричастни! ".
 Да помогнем на Митко!
Да помогнем на Митко!

Редица спортисти се включиха в благотворителен търг за Димитър Стоев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР