Ежедневно из социалните мрежи се споделят грозни случки. Свади, нарушения

...
Ежедневно из социалните мрежи се споделят грозни случки. Свади, нарушения
Коментари Харесай

Доброто не е мит: спасиха шофьор от главоболия СНИМКА

Ежедневно из обществените мрежи се споделят грозни случки. Свади, нарушавания на пътя, произшествия - това са единствено дребна част от тях.

На Мрежата е и естрада за прокламация на добрината - даже и мъничката такава, която срещаме в всекидневието. Такава е и идната столична история.

Водач не запомнил едно от стъклата на автомобила си отворено. Това станало в дъждовната сряда, когато солидно количество дъжд се изсипа над София. Щети обаче нямало.

Негов съгражданин употребявал найлон и закрил зейналия прозорец. Щателно приспособлението закривало цялото пространство, като било затиснато, с цел да не бъда преместено от вятъра.

Случката се разиграла из улиците на " Дианабад ", а притежателят на машината показва благодарността си към своя съгражданин в една ог групите на квартала във Фейсбук.

" Изключително съм признателен на индивида, който си е направил труда да покрие на половина отворения ми прозорец и да ми спести много главоболия! ", написа Ивайло Велев.

За броени часове разказът за добрината събира стотици позитивни реакции, а окуражителните мнения не закъсняват.

А един от тях е и на нейния основен воин.

" Видях го, когато пристигнах на работа, и сложих този чувал за отпадък. Признателен съм за благодарността ", написа Иван Пашев.

" Браво! Радвам се, че положителното не е мит ", добавя Вероника В.

" Най-накрая да видя нещо позитивно в тази група! Браво! ", разяснява жена.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР