Ежедневният грим трябва да е възможно най-близък до естественото, да

...
Ежедневният грим трябва да е възможно най-близък до естественото, да
Коментари Харесай

10 минути сутрин, за да си красива цял ден

Ежедневният грим би трябвало да е допустимо непосредствен до естественото, да акцентира хубостта ни и да прикрива на места появилите се недостатъци, да не лишава доста време заран – към 10 минути, да е устойчив и най-важното – да е с оптималната грижа към кожата, тъй като стои върху лицето ни часове наред.

А по какъв начин се прави, ни споделя новото видео от канала Natali's beauty във Vbox7.com:

Първото и най-важно нещо е откакто измиете лицето си заран да нанесете хидрататор за лице за ежедневна приложимост.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ ХРАНИТЕ, КОИТО НИ ПОМАГАТ ДА ИМАМЕ КРАСИВА КОЖА

След това поставете дребни количества декор дьо загар със междинна покривност и наложителен слънцезащитен фактор по цялото лице благодарение на навлажнен с термална вода бюти блендер.

Така кожата ви ще наподобява естествена и с просто леко подравнен загар, а не като че ли сте сложили маска на лицето си. Тежките артикули оставете за вечерни визии, публични мотиви или професионални фотосесии.

Разбира се, на всяка една от нас се случва да има на места някоя пъпчица или друго несъвършенство по кожата. Ето в този миг на помощ идват другите коректори. За пъпчици – използвайте малко количество коректор в същия цвят като кожата ви. За червенини – спрете се на коректор в зелен цвят, който обезврежда аленото. За огряване и прикриване на тъмни кръгове под очите – спрете се на коректор с жълт подтон.

След това, в случай че сте със суха кожа, нанесете матираща пудра единствено в Т-зоната. Ако сте с мазна кожа – можете да поставите по цялото лице.

Веждите оформете напълно леко – срешете ги добре и използвайте прецизна четка и прахообразен артикул за вежди – той стои най-естествено. После срешете още веднъж, с цел да отнемете непотребното количество.

Останалите стъпки и трикове за лек, непоказен грим, който няма да ви съобщи през целия ден - вижте във видеото горе.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР