Ежедневните срещи с хората ясно ни казват, че правилно е

...
Ежедневните срещи с хората ясно ни казват, че правилно е
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП има работещи решения както за първите 100 дни, така и до края на мандата

" Ежедневните срещи с хората ясно ни споделят, че вярно е разчетено нашето държание освен в 45-то и 46-то Народно заседание, където бяхме поредни, мъдри и постоянни, а и през последните 5 години, когато бяхме безапелационна съпротива на модела на ръководство на ГЕРБ. Не виждам по-подходяща партия да се асоциира с думата " смяна " от Българска социалистическа партия и нейните съдружни сътрудници. " Това съобщи лидерът на Сливенската листа на " Българска социалистическа партия за България " за парламентарните избори Атанас Зафиров в ефира на България On Air.

В предаването " Денят On Air " той акцентира, че Българска социалистическа партия единствена в акцията е предложила действителни работещи решения освен за първите 100 дни от работата на идващото държавно управление, само че и в средносрочен проект и до края на мандата на идващото Народно заседание.

" Дълбоко съм уверен, че партиите са си извлекли сериозна поука от това, което се случи в 45-то и 46-то Народно заседание и този път ще има работещо Народно заседание и постоянен кабинет. Той би трябвало да бъде постоянен - със устойчиво болшинство, без да зависи от никакви " златни пръсти " и подмолни сделки. Всичко би трябвало да стане пред очите на обществото, с цел да е ясно кой на какви позиции стои ", безапелационен бе Атанас Зафиров.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР