Ежедневникът вестник Сега ще излиза еднъж седмично от началото на

...
Ежедневникът вестник Сега ще излиза еднъж седмично от началото на
Коментари Харесай

Сега става седмичник от Нова година

Ежедневникът вестник " Сега " ще излиза еднъж седмично от началото на идната година. Промяната към момента не е оповестена публично, само че новата честота на хартиеното издание към този момент е посочена в абонаментния азбучник на " Български пощи " за идната година. Досега всекидневникът излизаше от понеделник до събота, а от януари ще има единствено съботно издание. През останалото време вести ще се разгласяват в уеб страницата му. Причините за прекосяването от всекидневен към седмичен формат евентуално са финансови.

Вестник " Сега " е на пазара от 1997 година и измежду първите български вестници, които стартираха интернет издание. Негов издател е акционерно сдружение „ Сега “ АД, благосъстоятелност на „ Овергаз “ АД на Сашо Дончев, който държи 27% от капитала като физическо лице. Останалите 73% са благосъстоятелност на сдружението „ Алтернатива 98 “. „ Сега “ АД се ръководи от „ Овергаз холдинг “, основната редакторка на вестника Теодора Пеева и предприемача Добрин Памуков.

По същия метод, след близо 26 години на пазара при започване на ноември предходната година ежедневникът в. " Стандарт " стана седмичник. В началото на тази седмица стана ясно, че марката и всички нейни производни са оповестени за обществена продажба от частен правосъден реализатор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР