Ежедневни проверки се извършват в Стара Загора за спазването на

...
Ежедневни проверки се извършват в Стара Загора за спазването на
Коментари Харесай

С ограничителни ленти напомнят на старозагорци за мерките в парковете

Ежедневни инспекции се правят в Стара Загора за спазването на всички ограничения , целящи предварителна защита на разпространяването на COVID-19.

" Инспекторат " към Общината заяви, че са глобили първите извършители, които не съблюдават заповедта . В началото на седмицата на всички входове на парковете на територията на общината са сложени ограничаващи ленти, които припомнят на жителите за възбраната за посещаване

Припомняме,че на 13 март бе гласувано изключително състояние в страната поради разпространяването на ковид По-късно бе гласувано да се спрат всички всеобщи мероприятия.

29 от най-големите предприятия на територията на град Стара Загора са посетени от мобилните екипи на Общината, като са им формирани предупредителни протоколи за съблюдаване на ограниченията за биологична сигурност.

114 души са поставените под карантина през последните два дни на територията на общината. Образувани са 5 досъдебни производства за неспазване на карантинните ограничения. Има формирано досъдебно произвеждане за безчинство на Контролно-пропусквателен пункт и неспазване на рестриктивните мерки.

Над 4300 заявки за смяна на сегашен адрес са подадени в Административните бюра и кметствата на селата от старозагорска община.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР