Ежедневната употреба на ябълков оцет може да понижи показателите на

...
Ежедневната употреба на ябълков оцет може да понижи показателите на
Коментари Харесай

Ябълковият оцет се оказа много по-полезен от очакваното

Ежедневната приложимост на ябълков оцет може да намали индикаторите на холестерола и с това да понижи риска от инфаркт и инсулт, осведомят учени от университета в Бирмингам. Експертите изясняват, че 30 мл от продукта, разперен в 200 мл вода, преди хранене снижава холестерола с 13%.

Ябълковият оцет може да се включи в ежедневната приложимост като в допълнение средство и предварителна защита към отбрана от инфаркт и инсулт.

И това е забавно - Полезен или нездравословен е ябълковият оцет при диабет? - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Британските учени не поучават хората, които към този момент управляват високото равнище на холестерол с лекарства, да се откажат от тях в интерес на оцета. Известно е, че лекарствените артикули понижават равнищата на холестерол с над 30%. Учените означават, че оцетната киселина има позитивна защитна функционалност и може да се употребява като спомагателно средство. Всяка година нараства броят на хората, страдащи от нараснали равнища на холестерол. Това се свързва с неправилното хранене и увлечение към мазни и бързи храни. От холестерола нашите артерии и кръвоносни съдове се запушват, което затруднява работата на сърцето и постоянно води до съдбовен край.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР