"Ежедневна гледка в центъра на Благоевград! В близост до Съдебната

...
"Ежедневна гледка в центъра на Благоевград! В близост до Съдебната
Коментари Харесай

Пиян и опикан циганин лежи на умряло в центъра на Благоевград СНИМКИ 18+

"Ежедневна панорама в центъра на Благоевград! В непосредственост до Съдебната палата се запитвам чие право е нарушено – моето – да бъда на обществено място необезпокоявана от обекти и непознати дейности, или непознатото – да прави физиологичните си потребности на всички места и когато и да е като знак на демокрацията… ", по този начин стартира сигнал, изпратен от Веселина Пашева, представена от infomreja.bg.

Веселина всеки ден минава през нормалния си маршрут – както доста други хора. Тя е очевидец на едни и същи лица, които обаче засрамват всеки минувач и водят до омерзение.

"Целта ми не е да предизвикам расово напрежение и част от обществото да каже, че атакувам избран етнос. Бих желала да попитам за какво се позволява публичния ред да бъде нарушен от група хора, които всеки ден – пролет, лято, есен и зима, обитават на пейките против огромен хипермаркет. Те са роми, само че не това е проблем, несъмнено, а държанието им ", написа Пашева.

Жената изяснява, че години наред се натъква на гледката мъж да е прострян на една от пейките, очевидно пийнал и задремал, който прави потребностите си върху дрехите… наподобява неподвижен, а миризмата от тялото му е напълно "жива ".



"Говорим за пандемия, приказваме за хигиена, протестираме. Е, през днешния ден пристигна и моят ред да изкажа гражданското си неодобрение в опит да трансформира нещата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР