Ежедневието ни е динамично, графикът на работното място - все

...
Ежедневието ни е динамично, графикът на работното място - все
Коментари Харесай

Обърнете гръб на стреса с Магне В6 Стоп Стрес

Ежедневието ни е динамично, графикът на работното място - все по-натоварен, към този момент одобряваме за нещо естествено безсънието, неприятното въодушевление и неналичието на тонус... Специалистите са безапелационни, че всичко това неизбежно вреди на тялото и предизвиква куп вреди на здравето ни.

Възможно ли е да преодолеем сходни отрицателни последствия и по какъв начин да се избавим от положението на непрекъсната тревога и напрежение? Оказва се, че излаз има и той е в приемането на комбинацията от магнезий и витамини от групата на В. Именно на тази композиция от витамини и минерали се базира "Магне В6 Стоп Стрес ". Това е артикул, който отстрани отрицателното въздействие на напрежението и ни оказва помощ да се усещаме по-жизнени и енергични.



8 от 10 българи признават, че са жертва на стрес

80% от българите дефинират себе си като уплашени, сочат проучвания. По своята същина това положение се дефинира като физически, душевен или прочувствен фактор, който предизвиква физическо или психическо напрежение. Не бива да забравяме, че стресът може да провокира комплицирана реакция на нервната и ендокринната система, която да докара до синдром на раздразненото черво, високо кръвно налягане, едва следен диабет, метаболитен синдром, меланхолия, тревога и други Специалистите сигнализират, че не трябва да оставяме стресът да завладее всекидневието ни, тъй като това може да породи отрицателни последствия върху здравето ни както в кратковременен, по този начин и дълготраен проект.

Трябва да знаем, че стресът може да бъде провокиран от доста и разнообразни аргументи. Оказва се, че даже неприятните мемоари са в положение да отключат защитните "емоции " на организма. Именно такава страст е стресът, колкото и необичайно да звучи.

Спомените за претърпян в предишното стрес придават разнообразни нюанси към оценката на актуалните стресови обстановки и имат значимо значение за генерирането на съответния физиологичен отговор. Истината е, че стресът е методът, по който организмът и страстите ни реагират, когато усетят опасност. Реално стресът е защитна реакция и цели възвръщане на салдото.



При натоварен стрес системата излиза от равновесие и генерира патологични отговори, в това число соматични или ментални болести - тревога и меланхолия, хипертония, метаболитни нарушавания, имунологични разстройства. В такива случаи е редно да вземем ограничения и да не оставяме напрежението да унищожи тялото и душeвността ни. Затова е основан и "Магне В6 Стоп Стрес ", който покачва устойчивостта на напрежение и понижава умората. Всичко това се реализира единствено с една таблетка дневно. "Магне В6 Стоп Стрес " има неповторима композиция от съставки, които оказват помощ за по-бързото му и дейно деяние. Във формулата му влизат златен корен, магнезий от морски генезис, както и Витамин В6 и В9.

Защо златният корен е толкоз скъп?

Златният корен е обичайната билка за районите на Русия и Скандинавия, само че се среща и в България. Екстрактът от него в "Магне В6 Стоп Стрес " е напълно от естествен генезис. Златният корен оказва помощ за възстановяване на устойчивостта на стрес и спомага за превъзмогване на прочувствения дискомфорт. В националната медицина е открита използването на златен корен като тонизираща субстанция. Най-общо казано: това е вещество, което неспецифично покачва устойчивостта на организма и не нарушава естествените биологични параметри.

Колко е значим магнезият?

Друг главен съставен елемент в "Магне В6 Стоп Стрес " е магнезият. В човешкото тяло той е четвъртият най-често срещан минерал след калций, калий и натрий, както и вторият вътреклетъчен минерал след калия. Общото количество на магнезий в тялото е ~ 25 g. Голяма част от магнезия в тялото е в скелета (50-60%) и мускулите (20-30%), до момента в който по-малко от 1% е в кръвта. Магнезият е вътреклетъчен детайл, който е необходим за повече от 300 ензимни реакции в организма. Той е от значително значение за редица метаболитни процеси, защото е обвързван с разнообразни ензими, които управляват въглехидратния, липидния, белтъчния и електролитния баланс. Физиологично деен е единствено йонизираният магнезий.



Важно е да отбележим, че стресовите положения могат да доведат до увеличение освобождението на катехоламини (напр. адреналин) и кортикостероиди. Кръвното налягане, сърдечната периодичност и кръвната захар се повишават. Адренергичните резултати на напрежението провокират изместването на магнезия от вътреклетъчното към извънклетъчното пространство, водещо до загуба на магнезий с урината и привършване на депата на магнезий в тялото. Това е доста рисково положение, тъй като магнезиевият недостиг може да усили освобождението на катехоламини (чрез увеличение на съотношението калций/магнезий) и по този метод чувствителността към външни фактори нараства, което основава един циничен кръг. Това води до нервно-мускулна свръхвъзбудимост, тревога, нервност, бодърствуване и в последна сметка - меланхолия.



Защо стресът ни превзема?

Редица фактори могат да провокират магнезиев недостиг и поява на стрес, настояват експертите. Сред тях са незадоволителният банкет на потребни субстанции, така наречен junk food, все по-малкото зърнени храни и зеленчуци в чинията ни. Замърсяването на околната среда и изкуственият метод на обработване на храните, въпреки това, прогресивно изчерпват количеството магнезий в естествените източници. Това постанова спомагателен банкет на магнезий, който да обезпечи естествена централизация на Mg-йони в нашето тяло.

"Магне В6 Стоп Стрес " е точно с високо наличие на Mg-йони (само под такава форма йоните на магнезия се усвояват от организма оптимално добре), а в една таблетка се съдържат 300 мг. Те се извличат от 608 мг. магнезий от морски генезис. Това количество е задоволително да добави ежедневните ни потребности и да окаже удобния си резултат върху тялото. Продуктът води до понижаване на умората и изтощението, като има евентуална антидепресантна интензивност.

Витамини от групата на В - за какво са потребни

В състава на "Магне В6 Стоп Стрес " са включени още витамин В6 и В9, а за това има специфична причина. Тези витамини имат сложно деяние, което усъвършенства общото положение на организма ни. Витамин В6, прочут като пиридоксинов хидрохлорид, има отношение към естествените физиологични функционалности, които обгръщат области като познавателните и прочувствени качества. Той способства за понижаване на умората и изтощението. Витамин В6 усъвършенства магнезиевата бионаличност и задържане в тъканите. Едновременният недостиг на магнезий и витамин В6 се среща постоянно, което постанова двата съставния елемент да се ползват дружно.

Витамин В9, или т.н фолиева киселина, от своя страна способства за естествените психични функционалности, понижава умората и изтощението, разрешава поддържане на познавателните функционалности и подкрепя устойчивостта на стрес, като понижава прочувствената отмалялост.



Ефектът не идва незабавно

Важно е да знаете, че при приема на "Магне В6 Стоп Стрес " пациентът не може да почувства резултат незабавно, като при банкет на обезболяващо. Подобряване на положението и повишение на устойчивостта на стрес са фактори, за които има субективно чувство. Комплексът от съставки води до възстановяване на положението, само че оценка за него може да се даде при банкет на продукта най-малко за 1 месец - всеки ден по една таблетка. Препоръчва се да се приема заран, тъй като има тонизиращо деяние на функционалностите на мозъка. Не бива да очаквате, че вземайки една таблетка ще изгоните напрежението вечно от живота си. Трябва да сте наясно, че ежедневният банкет на "Магне В6 Стоп Стрес " ще ви помогне да преодолеете напрежението, ще увеличи устойчивостта ви на напрежение, ще понижи чувството ви за отмалялост и безсилие.

Ако се чувствате натоварени в работата си, в случай че непрекъснато контактувате с хора, в случай че имате огромни отговорности, то "Магне В6 Стоп Стрес " ще ви помогне да контролирате по-успешно обстановката и да намалите напрежението.

Съветът на Novini.bg:

Има метод да кажем "Не " на тревогата. "Магне В6 Стоп Стрес " може да ни помогне да усетим още веднъж равновесието в себе си единствено с 1 таблетка на ден. ОБЪРНИ ГРЪБ НА СТРЕСА и помни, че чудесата не стават за един ден. Нужно е неизменност, самообладание и убеденост, че стресът е реализуем, а ключът се крие точно в нашата мотивация за триумф.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР