Ехсон Бобоев вкара в добавеното време на мача и осигури

...
Ехсон Бобоев вкара в добавеното време на мача и осигури
Коментари Харесай

Победа в добавеното време и две равенства на старта на първенството на Таджикистан днес

Ехсон Бобоев вкара в добавеното време на мача и обезпечи успеха с 2:1 на тима на Хатлон над Истаравшан Ура-Тюбе на старта на шампионата на Таджикистан по футбол, едно от четирите в целия свят, което се организират макар върлуващата пандемия от ковид.

Мачът се игра без аудитория по рекомендация на Световната здравна организация, локалното Министерство на здравеопазването и федерацията, с цел да не ескалира разпространяването на вируса COVID-19. Да момента в някогашната руска република няма доказани случаи на инфектирани с вируса, макар че страната има обща граница с Китай.

Отборът на Хатлон, който до февруари 2018-а година носеше името Вахш, приключи през предходната година на предпоследното място в шампионата.

Все отново те имат и мотиви за горделивост, защото три пъти са били първенци от независимостта на страната през 1991-а година до през днешния ден. Те трябваше да компенсират закъснение от един гол, с цел да стигнат до триумфа.

Локомотив Памир приключи 2:2 с тима на Файзканд, като и четирите гола паднаха през второто полувреме. Куктош пък приключи 0:0 с един от обичайните участници в азиатските клубни шампионати Регар ТадАЗ, а тези два мача през днешния ден също се организираха пред празни трибуни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР