Ех, тази Цвети Петрова! Криско определено е голям щастливец, че

...
Ех, тази Цвети Петрова! Криско определено е голям щастливец, че
Коментари Харесай

Цвети на Криско показа повече от някои по-интимни части на тялото си

Ех, тази Цвети Петрова! Криско несъмнено е огромен щастливец, че се прибира при такава красива и готина мацка всяка вечер. Напук на злобарите и непрекъснатите злословия за разлъка, че Криско непрекъснато изневерява, двамата не престават да са все по този начин дружно и да отглеждат децата си.

През последните седмици обаче виждаме, че на много фотоси, които Цвети споделя, наподобява по-пухкава отпреди. На последното селфи брюнетката даже има бузки, които не са присъщи за нея. Е, очевидно животът ѝ е в действителност прекрасен и просто му е отпуснала леко края - няма нищо неприятно в това. Така е даже още по-привлекателна.

Малко след въпросното селфи се появи друга фотография, на която нещата доближават точка на шупване. Цвети театралничи за професионална фотосесия, която показа на стори. На фотографията половинката на Криско е решила да си повдигне блузката, с цел да покаже силиконовите си бомби. Признаваме, че гърдите ѝ наподобяват доста добре, а в това може да се убедите и сами:

Е, тук следи от бузки няма, само че е изцяло допустимо фотографията да е малко по-стара. Няма обаче никакво значение, тъй като мацката си наподобява неповторимо.

В последното си Q&A пък Цвети разкри, че не има намерение да става майка за трети път. Поне не и в околните години, тъй като има потребност от повече помощ у дома при развъждането на двете ѝ деца от Криско, както и няма кой да се грижи за семейството. Е, последното малко ни съмнява, тъй като не си представяме Цвети да пуска прахосмукачка и да простира чорапите на Криско, написа Vbox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР