Ех, тази демография. Знаете ли, че в определени държави жените

...
Ех, тази демография. Знаете ли, че в определени държави жените
Коментари Харесай

В тези 11 страни жените са… дефицит!

Ех, тази демография. Знаете ли, че в избрани страни дамите са доста повече от мъжете? В други обаче е таман противоположното, написа obekti.bg.

Причините за това са най-разнообразни – от проблеми с жилището и мигранти до кариера и нрав, пишат сътрудниците от BrightSide, които изготвиха лист с 11-те страни, в които дамите са недостиг.

Ето кои са те…

В Норвегия мъжете са с 12 000 повече от дамите. И към момента държавното управление не може да се оправи с тази разлика сред половете.

В Исландия приблизително има 104 мъже на 100 дами. В това отношение се появяват клюки които гласят, че исландското държавно управление може да заплати на дами от непознати страни за подписване на брак с поданици от страната. Този слух е отритнат бързо.

В Канада мъжете са с 250 000 повече от дамите. Това е обвързвано с обстоятелството, че дамите постоянно пътуват в други страни и не се завръщат в родината си.

Независимо от непрекъснатите мигранти към момента има дефицит на дами в Кипър .

В Китай има 34 милиона повече мъже, в сравнение с дами.

Във Финландия , съгласно статистиката, 256 000 мъже на възраст от 25 до 54 години нямат другарка.

Италианките рядко стават домакини. Те се стремят да имат сполучлива кариера и да се развиват. Младите дами постоянно се местят в други страни, с цел да работят или учат.

" Излишъкът " от мъже в Швеция е обвързван с огромния приток на бежанци. В момента в страната има съвсем 15 000 по-малко дами.

В Индия под 24-годишна възраст има 110 мъже на 100 дами.

В Англия няма наложени стандарти, че дамата би трябвало да печели по-малко от мъжа. Поради тази причина младите дами градят сполучлива кариера, само че не в страната си, а в чужбина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР