Ех, лятото с неговите очарователни нотки на море, безвремие и

...
Ех, лятото с неговите очарователни нотки на море, безвремие и
Коментари Харесай

Как да приготвим класически джин-тоник коктейл?

Ех, лятото с неговите очарователни нотки на море, безвремие и немарливост. Въпреки изключителните превалявания този месец, чака се стопляне скоро, а какъв по-добър летен коктейл, с който да смаете всички от прекрасен джин-тоник?

Днес ви предлагам един типичен вид на джин-тоник, който сигурно ще се хареса на всички, обичащи коктейли с този алкохол.

Нужни са ви:

- Хубав джин.
 Уиски гражданска война: Слънчевите лица на Johnnie Blonde Уиски гражданска война: Слънчевите лица на Johnnie Blonde
Запознай се с Johnnie Blonde Представите ни за уиски постоянно са били типичен. Но границите са за това, с цел да бъдат премахвани. Револ...

*Тук е значимо да уточним, че е значимо да заложите на добра марка джин. Не е нужно да е в най-високия клас, само че в междинен подобен е наложително, с цел да имате добра напитка. Евтините разновидности на джин нямат съвсем никакъв усет или мирис и изрично не носят качествата, които са нужни на този алкохол, с цел да направи коктейла необикновен. Заложете на джин вид " london dry " и няма да сбъркате сигурно.

- Тоник

- Лайм или лимети ( придава тази екстра прохлада и лека сладост)

- Лед

- Мента
 Лесен коледен коктейл ще ви стопли и зареди с въодушевление Лесен коледен коктейл ще ви стопли и зареди с въодушевление
По традиция на празниците отделяме доста време да приготвим празничната софра, само че не и за напитките, които подготвяме. Ако желаете да...

*Купих си мента в саксия, струваше няколко лв. и искрено казано е невероятна покупка. Първо, ухае на прохлада всеки ден в хола, второ гледа се толкоз елементарно, стига да я поливате всекидневно, а и имате прясна мента на разположение всеки ден. 

За страховит коктейл:

Нужна ви е огромна чаша - най-малко 350 мл. Формата е съгласно вашите желания, класическите коктейли варират, както в обемна чаша на столче, по този начин и висока, водна чаша. 

1. Нарежете 1/2 лайм на полумесеци и сложете на дъното на чашата.

2. Добавете няколко бучки лед.
 5 коктейла с вино за съвършения happy hour #вкъщи 5 коктейла с вино за съвършения happy hour #вкъщи
Независимо дали у дома имате пенливо, бяло, алено или розе, представяме ви 5 коктейла с вино за съвършения happy hour #вкъ...

3. Накъсайте 4-5 листа мента

4. Добавете 50 г джин. Важно е да отмерите джина. Ако сложите доста, ще е извънредно настойчив усет, който няма да е прелестен.

4. Долейте с тоник и разбъркайте.

Задължително се сервира със сламка, може да употребявате хартиени (налични в магазинната мрежа) или железни за многократна приложимост.

*Ако първоначално, когато добавяте лайм, сложите 1/2 ч.л. кафява захар и натиснете най-малко 10 листа мента, с цел да се разтвори захарта с долят бял ром, вместо джин, то ще получите по този начин известният коктейл " Мохито ". 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР