Егоистичният Овен е склонен да поставя своите лични желания на

...
Егоистичният Овен е склонен да поставя своите лични желания на
Коментари Харесай

Кармата на зодия Овен

Егоистичният Овен е податлив да слага своите персонални стремежи на фундамент, без да се преценява с потребностите на близките. Същото може да се каже и за обстановката в трудовия колектив. Това не е изненадващо, тъй като принадлежността към този астрологически знак е индикатор за млада карма. Представителите на този знак идват на този свят, с цел да се научат да се концентрират освен върху личните си ползи, само че и върху потребностите на членовете на фамилията и околните си другари.

В предходни животи, множеството Овни са били незнайни герои, които полагали живота си на олтара за щастието на други хора. Най-вероятно човек, роден под знака на Овен, е бил в предишното самоуверен войник, починал в борба за родината си или прекомерно добър човек, който се е жертвал за тези, които обича. Но другите не са оценили делото му, неговият акт не е бил видян, а в настоящето олицетворение той трансферира своето мощно възмущение против тях.

Представители на този знак на зодиака през целия си живот могат да търсят своето предопределение. Те повече от другите знаци се интересуват от смисъла на личния си живот и от събитията, които се случват в него. Много постоянно Овена се пробва да откри отговорите на въпросите като се потопи във вътрешността във вихъра на житейските събитията и се пробва да изпита всичко, което Вселената може да предложи.

Кармата на Овен.

Астрологията допуска, че душата на бебе, родено под съзвездието Овен, към този момент е била засегната в предходни животи. Душевните рани са били породени от хора, които не са забелязали тяхната подготвеност да се жертват и на са оценили жеста. Възможно е тази смъртоносна засегнатост да е повода за днешната им непримиримост и оригиналничене.

В това олицетворение задачата на Овен е да се научи да оказва помощ безкористно, без да чака нищо в подмяна. Като усвои това изкуство, той ще може да умножи духовните си запаси и да живее вярно. Астролозите предлагат на Овена да се отдръпва понякога уединено със себе си, с цел да запълни запасите от сила, изразходвани поради негодуванието му.

За да отработят кармичният си дълг, представителите на това зодиакално съзвездие би трябвало да спрат да форсират събитията и да се научат да обръщат внимание на знаците на ориста - те ще им оказват помощ да избегнат неприятностите.

Основните кармични връзки на този знак постоянно са свързани с децата. Тъй като кармата на Овен е млада и незряла, той самият може да преживее мъчно детство, неразбирателство с родителите и членовете на фамилията си, с цел да се научи да поема отговорност за личните си дейности.
Също по този начин, неговите кармични връзки могат да бъдат изразени посредством личното му поколение. Така да вземем за пример, в случай че в предишното е имал мъчно юношество, в този живот Овен може още веднъж да премине през казуса "родител/дете ", само че към този момент да е на мястото на родителя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР