Егоисти, безотговорни, опасни? Сочени с пръст от Световната здравна организация

...
Егоисти, безотговорни, опасни? Сочени с пръст от Световната здравна организация
Коментари Харесай

Младежта - мощен разпространител на вируса и труден за убеждаване контингент

Егоисти, безотговорни, рискови? Сочени с пръст от Световната здравна организация и от управляващите на ред страни, младежите се открояват като виновници за новото усилване на епидемията, сложни за увещание в разгара на летните празненства, предава организация Франс прес.

" Запитайте се: в действителност ли би трябвало да отида на това празненство? " Обвинила към този момент непосредствено младите в края на юли, СЗО още веднъж ги взе на прицел в четвъртък посредством шефа си за изключителните обстановки Майкъл Райън, който ги прикани да проявят " отговорност ".

Започналата почивка и повдигането на рестриктивните мерки отприщиха поток от развлечения за 15-25-годишните, нетърпеливи да се забавляват.
Санитарните управляващи споделят, че нощните клубове са огнища на Covid-19. Усети го на личен тил Швейцария, една от първите страни, отворили още веднъж нощните заведения.

Между 40 и 50 на 100 от случаите, открити през втората половина от юли в Женева, " са свързани с гости на нощни заведения и питейни заведения, места, където хората танцуват и се прегръщат ", споделя със страдание професор Дидие Пите, завеждащ службата за предварителна защита на инфекциите към Университетските лечебни заведения в Женева.

В други страни нощните заведения са затворени или работят като елементарни барчета - без достъп до дансинга, както е на остров Ибиса, част от испанските Балеарски острови и една от международните столици на веселието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР