Египтянинът Ахмед Бахаа получи световна слава в последните дни, след

...
Египтянинът Ахмед Бахаа получи световна слава в последните дни, след
Коментари Харесай

Двойникът на Салах: Дори синът ми ме бърка с него

Египтянинът Ахмед Бахаа получи международна популярност в последните дни, откакто международните медии демонстрираха забележителната аналогия сред него и най-известния му съотечественик Мохамед Салах.

Приликата сред двамата е в действителност забележителна, а Бахаа признава, че даже личният му наследник го счита за Салах. Той описа и занимателна преживелица по какъв начин в къщата на самия Салах никой не е схванал, че това е различен човек.

Стряскащо! Появи се втори Салах

„ В началото не бях уверен, когато доста хора споделиха, че наподобявам като Мохамед Салах и някои ме приканиха да пусна по-дълга коса, с цел да наподобявам още повече на него. Така взех решение да отида да се срещна с него в къщата му и когато влязоха в селото за първи път, бях сюрпризиран, че хората ме смятаха за Мохаед Салах, не видяха, че единствено наподобявам на него и не можех да им кажа, че не съм той. Никой не бе уверен.”

Забележителната аналогия от време на време даже пречи на Бахаа: „ Понякога излизам с децата и брачната половинка ми и не мога да се наслажда, тъй като доста хора се събират към мен. Ако това се случи пред моите другари, няма проблем, само че е проблем, когато се случва като съм с жена си, тъй че доста постоянно не излизам с нея.”

„ Моят наследник Янис, който е на година и половина, когато гледа реклами на Салах по малкия екран, вика ‘татко…татко’, не знам, дали обича мен или Мохамед Салах, който вижда по малкия екран.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР