Египитска магия направи така, че Астън Вила е първият финалист

...
Египитска магия направи така, че Астън Вила е първият финалист
Коментари Харесай

Вълшебство - гол в края прати Вила на финал, щура лудост след края

Египитска магия направи по този начин, че Астън Вила е първият финалист за Купата на Англия. Супер центриране на Ахмед Елмохамади в добавеното време за Махмуд Трезеге прати бирмингамци към финала на „ Уембли” за Купата против Лестър Сити. Иначе по-рано Мат Таргет през първата част откри резултата, с цел да може Келечи Ихеаначо да изравни паритета на „ Вила Парк” по средата на второто полувреме.

По този метод „ виланите” чакат спечелилия от градското дерби сред Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. В първия мач на „ Етихад” „ гражданите” надвиха с 3:1 над своя конкурент. Последният път, когато Вила игра край в шампионата беше през 2010-а година. Тогава тимът загуби с 1:2 от „ алените дяволи”, които ще би трябвало да надмогнат себе си, с цел да отстранят в този момент отбора на Хосеп Гуардиола и да гледаме повтаряне на финала.

След успеха над "лисиците " "Вила Парк " изпадна в безумен възторг, като огромна част от последователите по трибуните нахлуха на терена, с цел да честват триумфа със своите обичани футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР