Египетският шампион Замалек ще се откаже от участие в мача

...
Египетският шампион Замалек ще се откаже от участие в мача
Коментари Харесай

Замалек няма да играе за Суперкупата на Египет в знак на протест срещу местната федерация

Египетският първенец Замалек ще се откаже от присъединяване в мача за суперкупата против Ал-Ахли в символ на митинг против серия от решения на локалната футболна федерация ЕФА. Това оповестява организация " Ройтерс ". От Замалек са недоволни, че нападателят на противника Кахраба получи право да играе в мача сред първенеца и носителя на купата, макар че е осъден за 12 мача. Санкцията бе наложена за обиди по време на дуел сред двата тима през месец януари. Кахраба отхвърли да е обиждал противниците си и Ал-Ахли апелират наказването, което няма да влезе в действие преди решение на съда на 14 май. Това значи, че той може да играе в мача за суперкупата.

Членът на борда на шефовете във федерацията Ехаб Ел-Коми сподели за локалните медии, че Замалек към момента не е уведомил ЕФА за желанието си. Ако това се случи, покана ще получи вицешампионът Пирамидс.

В Замалек са гневни на ЕФА и за това, че федерацията отхвърли да записва трима нови футболисти през януари поради огромни финансови отговорности на първенците.

" Бордът на шефовете в Замалек взе единомислещо решение да изтегли тима от мача за суперкупата на 5 май поради серия от неприемливи решения - като стартираме от отхвърли за регистрация на футболисти и преминем през абсурда с Кахраба ", оповестяват от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР