Египетските власти разследват датски фотограф, който се изкачил на Великата

...
Египетските власти разследват датски фотограф, който се изкачил на Великата
Коментари Харесай

Разследват датски фотограф, правил секс на пирамидата в Гиза

Египетските управляващи проверяват датски фотограф, който се изкачил на Великата пирамида в Гиза и правил секс с приятелката си на върха й, заяви Би Ти Ви.

Андреас Хвид самичък разгласява серия от фотоси и видеоклип по какъв начин с приятелката си катерят пирамидата, което единствено по себе си е неразрешено. На част от фотосите обаче се вижда по какъв начин двойката прави секс.

Фотографиите не бяха добре признати от египетското общество и управляващи. Египетският министър на антиките Калед Ел-Анани разпореди следствие по случая, което да откри дали фотографът в действителност е снимал порнографско видео на върха на пирамидата.

Потребители онлайн се усъмниха в достоверността на видеото, като показват, че зоната към пирамидите е строго охранявана през нощта.

Пред датско издание Хвид увери, че фотосите и видеоклипът са напълно същински, като уточни, че в бъдеще няма да върви в Египет, с цел да не го арестуват.

По случая към този момент има задържани хора - човек, който отдава камили чартърен, и локална жена, помогнали на Хвид и приятелката му да изкачат пирамидата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР