Египетските власти поканиха Елон Мъск да посети страната и лично

...
Египетските власти поканиха Елон Мъск да посети страната и лично
Коментари Харесай

Египет кани Илон Мъск да види, че пирамидите не са строени от извънземни

Египетските управляващи поканиха Елон Мъск да посети страната и персонално да се увери, че известните египетски пирамиди не са издигнати от извънземни, съобщи БГНЕС.
На 31 юли шефът на Tesla и SpaceX написа поредност от туитове, в които загатна за извънземния генезис на египетските пирамиди. Първият туит гласеше: „ Разбира се, пирамидите са издигнати от извънземни “.
По-късно в собствен идващ туит Мъск обясни „ [Фараон] Рамзес II беше един от тях “. Той също по този начин написа, че " Пирамидата на Хеопс е била най-високата конструкция, която хората са създавали през 3800 години. "
В скорошно туитване по тази тематика предприемачът разгласява линк към публикация на Би Би Си за построяването на пирамидите и посочи, че това е " надеждно изложение на това по какъв начин са направени нещата ".
Все отново първият туит получи най-голямо внимание, което може да се смята за поддръжка на известната доктрина на конспирацията за построяването на пирамиди от извънземни. Той е ретуитнат над 84 000 пъти.
В отговор египетският министър за интернационално съдействие Рания ал Машат прикани Мъск да се увери, че пирамидите са издигнати от хора, а не от извънземни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР