Египетските медии полудяха по българските звезди - Николета Лозанова и

...
Египетските медии полудяха по българските звезди - Николета Лозанова и
Коментари Харесай

Египетски медии гръмнаха: Николета и Лазар Ангелов - двойка!

Египетските медии полудяха по българските звезди - Николета Лозанова и Лазар Ангелов . Самият Ангелов от години е една от най-големите звезди в цялата страна, въпреки да е българин. Лазар е посетител звезда на всяко известно египетско риалити , постоянно дава изявленията за локални медии и към този момент отвори два фитнеса с името си „ ЛА7 “ в Египет.

Изключително извънредно за африканската страна, че точно българин, а не локална звезда, събира хиляди истерични почитатели на почитател срещите си, качени в YouTube.

Изненадата този път, обаче е не следващата вест за фитнес триумфите на Ангелов, а разобличаване за хипотетична спекулация сред него и Николета Лозанова . Пловдивчанката тренира във фитнеса на Лазар по неговите стратегии и постоянно популяризира продуктите му , точно тази причина предиздвикала локалните медии да свържат фотосите на Николета с книгите на Лазар и честите им контакти в обществените мрежи с връзка сред тях. Новината обиколи множеството медии в Египет, а двамата са описвани като " най-красивата двойка в света " . Самата Николета пък е показана като някогашна другарка на Кристиано Роналдо .

Младият милионер Ангелов към този момент получил и покана за взаимни медийни изяви в Египет с Николета . В България, обаче от дълго време се знае, че сега Лозанова дели леглото си с Ники Михайлов , а дали двамата с Лазар няма да се възползват от положителната финансова страна и няма да театралничат като двойка в африканската страна по сходство на американски медийни двойки, следва да се разбере.

Преди години още веднъж заради общи бизнес връзки медиите по света приписваха връзка на Ангелов с друга известна българка - Янита Янчева . Лазар първи проби в международния фитнес медиен бизнес и към този момент е най-популярният българин в света с 20 милиона почитатели, Янита въпреки малко известна в България, основно около " Сървайвър ", също натрупа известност в чужбина с цели 1 милион почитатели, което пък й отрежа признанието за най-популярна българка в мрежите даже по отношение на Лозанова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР