Египетски изтребители МиГ-29М/М2, закупени от Русия през 2015 г., могат

...
Египетски изтребители МиГ-29М/М2, закупени от Русия през 2015 г., могат
Коментари Харесай

Египетски МиГ-29 дозареди с гориво във въздуха френски Dassault Rafale

Египетски изтребители МиГ-29М/М2, закупени от Русия през 2015 година, могат дейно да извършват задания по заличаване на наземни и въздушни цели със своето електронно съоръжение и въоръжение.
Освен това те се употребяват като „ въздушни танкери ” за дозареждане с гориво в полет и други самолети, с позоваване на видео в Twitter.
 България получи от Беларус и последния от ремонтираните 8 щурмови Су-25 България получи от Беларус и последния от ремонтираните 8 щурмови Су-25
Българските Военновъздушни сили получиха всичките 8 броя щурмови Су-25, минали капитално-възстановителен ремонт в 558-и авиационен ремонтен цех в...
За задачата на самолетите има конфигурирани тъкмо под тялото специфични ПАЗ-МК (подвесен елемент за зареждане), прехвърлящи за минута 750 литра керосин. Странното е, че подобен елемент имат само корабните разновидности МиГ-29К, а за подобен в Египет липсва информация.
Цифровата система за ръководство осведоми водачите за работата на устройството. Данните се извеждат на многофункционален знак в пилотската кабина и се дублират с речеви синтезатор.
Съдейки по изтекли в Мрежата изображения, ПАЗ-МК могат да доставят с гориво освен изтребители съветско произвеждане, само че и френски многоцелеви Dassault Rafale. Тази алтернатива доста покачва далечината на тяхното бойно потребление.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР