Египет, Тунис, Мексико и Бахрейн са страните-домакини на световните първенства

...
Египет, Тунис, Мексико и Бахрейн са страните-домакини на световните първенства
Коментари Харесай

Египет, Тунис, Мексико и Бахрейн домакини на световните първенства при подрастващите

Египет, Тунис, Мексико и Бахрейн са страните-домакини на международните шампионати по волейбол при подрастващите за 2019 година, оповестиха от Международната федерация - ФИВБ.

Египет приема международното състезание за девойки под 18 години. С това страната става хазаин на мондиал за повторно, след международното състезание за мъже под 23 години през 2017 година. България е един от участниците в влиятелния конгрес през идната година, откакто извоюва квота от европейското състезание за девойки под 17 години през 2017 година в София (4-о място).

Тунис ще стане сцена на борбите за международната купа за юноши под 19 години. България също ще мери сили с най-хубавите в света, откакто младите ни национали завоюваха квота от европейското състезание за юноши под 18 години през 2017 година в Унгария и Словакия (6-о място).

Мексико още веднъж получава достойнството да бъде хазаин на международно състезание, след семейството си за девойки под 20 години през 2017 година. През 2019 година северноамериканската страната приема мондиал за същата възраст.

Бахрейн е хазаин на международното състезание за младежи под 21 години.

При девойките под 20 години и младежите под 21 години България не съумя да извоюва квота за международните шампионати. Националките ни въпреки всичко резервират късмет да се класират за международното състезание по ранкинг, след довеждане докрай на континенталните пъвенства, които ще дефинират класиралите се по право участници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР