Египет ще доминира в програмата на документалния Viasat History още

...
Египет ще доминира в програмата на документалния Viasat History още
Коментари Харесай

Viasat History превзема Eгипет на 1 април

Египет ще господства в програмата на документалния Viasat History още от 1 април, понеделник, с премиерата на " Египетски загадки " в 22:00 часа. В уикенда на Лазаров ден и Цветница пък Epic Drama ще покаже минисериала в четири елементи " Тутанкамон ".
" Египетски загадки ", 10 епизода, по 60 минути всеки
Древният Египет е една от най-великите цивилизации на Земята, чиято история се развива в продължение на 3000 години и си остава земя на загадките до ден сегашен. Откакто за първи път разчистват пясъка от Големия сфинкс в Гиза, археолози и историци постепенно разкриват тайните му през миналите две епохи.
Експертите обаче имат вяра, че някои от най-важните открития на този древен свят към момента са затрупани от пустинните пясъци. Нова технология се пробва да разкодира най-устойчивите загадки на Египет, които имат капацитета да пренапишат човешката история. " Египетски загадки " изследва тези мистерии, съчетавайки експертен теоретичен разбор със свидетелства от първа ръка от археолози, с цел да покаже в нова светлина скритите секрети на античния свят.

" Наполеон ", 3 епизода, по 60 минути всеки
Грандиозната поредност от три елементи, показана от историка Андрю Робъртс, стартира на 19 април, в 22:00 ч. Тя хвърля нова светлина върху Наполеон като необикновено талантлив боен пълководец и магнетичен водач, чийто персонален живот е бил - обратно на общоприетото разбиране - цялостен с разочарования и изменничества, най-много във връзката му с Жозефина.
С помощта на неотдавна разкрити исторически доказателства и разчитаща на съвсем цяло десетилетие проучвания, поредицата показва обстоен портрет на Наполеон и на достиженията. Пътувайки през предишното и географията на Европа, историята на спорната фигура оживява и влиза в спречкване с доста известни схващания за императора.
" Третият райх: Неразказани истории ", от понеделник, 22 април, в 22:00 ч.
Този април се потапяме в историческите книги, с цел да разкрием невероятни истории за Третия райх, непокътнати в загадка през годините. Ще покажем документалните филми: " Нацистът, който спасяваше евреи: Карл Плаге " и " Жените на Третия райх ", както и документалната поредност от две елементи " Моят живот в хитлеристка Германия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР