ЕГ “Иван Вазов днес провежда онлайн обучение със заповед на

...
ЕГ “Иван Вазов днес провежда онлайн обучение със заповед на
Коментари Харесай

Всички ученици от ЕГ Иван Вазов днес са онлайн

ЕГ “Иван Вазов " през днешния ден организира онлайн образование със заповед на министъра на обучение по отчет на учебното управление, заяви за Plovdiv24.bg зам.- шефът по образователната активност Илко Василев. Причината за това е повреда на Топлоелектрическа централа на EVN на ул. “Мизия " 18. Съобщението, че ще бъде спряно топлоподаването е било получени през вчерашния ден към 9 часа и е касаело времето за през вчерашния ден и през днешния ден. От EVN са уверили, че на следващия ден в 9,00 часа топло подаването ще бъде възобновено. 

“Вчера намалихме образователните часове на 25 минути, защото постройката не беше изстинала. Въз основа на прогнозата за времето през днешния ден и предстоящите ниски температури преценихме, че би било рисковано да доведем учениците в учебно заведение. Така че единствено за през днешния ден, със заповед на министъра, бе прекратен присъственият образователен развой.

В понеделник ще има присъствени образователни занимания ", заяви още Василев.

В Английската гимназия, които са в прилежащата постройка, през днешния ден са били понижени часовете, само че са били присъствени, защото една част от постройките разполагат с климатици, сподели още Василев. Те имат и радиатори и по този начин са се отоплявали през днешния ден.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР