Ефрейтор Валентин Димов, който беше пребит от двама роми във

...
Ефрейтор Валентин Димов, който беше пребит от двама роми във
Коментари Харесай

До 10 дни изписват от болницата пребития във Войводиново командос

Ефрейтор Валентин Димов, който беше пребит от двама роми във Войводиново, ще бъде изписан от болничното заведение до 10 дни, оповестяват „ Фокус”. Вчера командосът беше опериран сполучливо и повече интервенции не се постановат, уточни доктор Петко Недев, шеф на болница „ Св. Панталеймон” в Пловдив.
Оперират командоса, пребит от двама младежи Прокуратурата внася искане в съда за най-тежката мярка за арестуваните
„ Вчера му бе направена интервенция на скулата, която мина добре. Той е прекарал нощта след интервенцията добре. Категорично с днешна дата не се постанова никаква друга операция”, добави доктор Недев.
Ген. Шивиков: Операцията на потърпевшия във Войводиново командос е предходна сполучливо Военният специалист прикани всички някогашни и сегашни униформени да се съберат на кротичък митинг на следващия ден във Войводиново
Валентин Димов е имал полифрагментарна фрактура, а интервенцията са създали доцент Димитров и доктор Начков. „ Очакваните резултати са цялостно възобновяване, без никакви последици за зрението му”, добави доктор Недев.
Съдът остави в ареста арестуваните за побоя над командос във Войводиново В селото стартира събарянето на противозаконните къщи в ромската махала
Военнослужещият е постъпил в болничното заведение с доста хематоми по лицето, сега има хематогенен конюктивит. При постъпването в болничното заведение е имал и разтърсване на мозъка от ударите по главата, които са му били нанесени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР