Ефирни рокли с флорални мотиви, металикови аксесоари, блясък по скулите.

...
Ефирни рокли с флорални мотиви, металикови аксесоари, блясък по скулите.
Коментари Харесай

Модните престъпления, които не бива да правим

Ефирни рокли с флорални претекстове, металикови аксесоари, искра по скулите. Тези безконечни фешън трендове са добре пристигнали през лято 2018. Но ето кои фешън закононарушения не трябва да вършим и не желаеме да виждаме в горещите месеци?

Скрийте си презрамките

Само Ейми Уайнхаус можеше да си разреши рокля с тънки презрамки и подаващ се изпод сутиен и това да е някак съвременно. Сериозно. Не носете красиви летни облекла с тънки презрамки – топове или пък рокли, както и тениски с падащи плещи, в случай че изпод ще се подава сутиен. Естетически не е окей, в случай че не сте подбрали особено сутиен, който си е за проявление. Другото си е демонстрация на неприятен усет. Изберете сутиен, който да придържа добре гърдите ви без презрамки, спрете се на стикери за зърна, с цел да не прозират отдолу под ефирната материя, или просто подбирайте кройката на облеклата си по този начин, че да не се вижда бельото ви.

Черен сутиен на бяла тениска

И до момента в който сме на вълна сутиени – няма по-класически детайл в лятната визия от бялата тениска, която несмущаемо можем да комбинираме както с красиви дълги поли, по този начин и с къси дънкови панталонки, а за какво не и с кожен чеп. Но не и с черен сутиен. Изберете телесния цвят, който няма да прозира отдолу под фината памучна материя.

Сандали с чорапи

Има един доста готин тренд с високи обувки и ефектни чорапки на геометрични форми. Но тук не приказваме за него – той е самоуверен, фънки и доста опасен избор, в случай че не изберете готините обувки, готините чорапки и изначално не се вписва сходен самоуверен избор в цялостната ви линия на обличане. Но да сложим елементарен сандал с елементарен хавлиен чорап – не е готино.

Мъжки къси тениски

Ето и една щура мъжка мода за всички господа, които гледат видеата ми. Мъже, обичаме добре завършените ви коремчета – с плочки или просто без паласки – страхотни сте, задето се поддържате в хубава, атлетична, здрава форма. Но няма потребност да си показвате пъпчетата с сходни къси тениски. Не е готино. Изберете яка вталена ризка, готина тениска или де да знам, само че не и това.

Джапанки надалеч от плажа

Джапанките са супер. Удобни са, има най-различни модели, супер решение за летните дни, само че... до плажа или кварталния магазин. Нямат място нито в ресторанта, нито на работното място. Честно.

Оранжев загар

Вероятно съвсем няма човек на земята, който да не харесва едно добре поддържано, атлетично тяло, загоряло естествено до бронзово под слънчевите лъчи. И защото в последните години Слънцето в действителност е много нездравословно, доста от нас избират да натрупат загар или в солариума, или с помощта на спрей загар и лосиони за неестествен загар. Има обаче едни тенове, които са безусловно оранжевопортокалови – много неприятни и неестествени. Затова се пробвайте да ги избягвате като тоналности и заложете на малко по-натуралният зеленикав, вид „ маслинен ” подтон. Доста по-красиво стои.

Да приберем паласките

Истината е, че не всеки е с идеално плътно тяло. Не е и нужно. Важното е да се усещаме добре и да се харесваме. Но има някои елементи в човешкото тяло, които не са напълно симпатични. Сред тях са точно паласките. Но не приказвам за тези меки, пухкави любовни дръжки, както още биват наричани, а за преливащите телеса върху тесните дънки с ниска талия и в неприлична композиция с късо потниче. Ако имате повечко за обичане в зоната на кръста, най-добре съгласно стилните специалисти е да го приберете в ластична рокля или панталон с висока талия. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР