Ефирната пола солей се превърна от тренд в класика само

...
Ефирната пола солей се превърна от тренд в класика само
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да носим ефирната пола солей през есента

Ефирната пола солей се трансформира от тренд в класика единствено за няколко години. Носим я още от пролетта, а през днешния ден ще ви покажем с какво да я съчетавате през есента.

Пола солей в композиция с мек пуловер е типичен тоалет, към който се връщаме, в случай че времето е хладно. Но в по-топлите и слънчеви есенни дни, а такива ни чакат през септември, можем да я съвместим с и да наметнем леко късо яке от деним. Или пък да заложим на кожено рокерско яке, което е в контрастност с женствеността на полата. Ако сме се запътили към офиса, обуваме елегантните и в същото време комфортни боти на междинен ток.
               
on Sep 27, 2019 at 1:35pm PDT

За по-лежерните дни залагаме на пола солей с тишърт и кецове. Тя е задоволително изчистена като кройка, с цел да си позволим да сложим тениска с щампа с впечатляващ дизайн, като тези с илюстрациите на Zinaarts, с които можете да се сдобиете от платформата на.

Полата солей е еднообразно обичана както от  девойките с по-жествена жанр, по този начин и от тези с по-минималистична андрогенна визия. минималисти избират да я съчетават през есента с oversized или тренчкот и с по-груби обувки, като мокасини и кларкове.
               
on Apr 10, 2019 at 6:55am PDT

А в случай че към момента не сте уверени, че не е нужно да прибирате полата солей за есента, разгледайте нашата изложба със стайлинг хрумвания за фешън ентусиазъм.
 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР